Открита процедура

Обявлението е в архива.
6219120

Публикувана на: 23.07.2024

Краен срок: 23.08.2024

Прогнозна стойност: 89582476.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 00267-2024-0069

Предметът на обществената поръчка са "УСЛУГИ ПО СЪБИРАНЕ И ТРАНСПОРТИРАНЕ НА БИТОВИ ОТПАДЪЦИ, РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ И ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИ ОТ БИТА, МАШИННО ПОДДЪРЖАНЕ ЧИСТОТАТА НА ТЕРИТОРИИТЕ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЗВАНЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО МАШИННО МЕТЕНЕ И МИЕНЕ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА СЪДОВЕ ЗА СЪБИРАНЕ НА БИТОВИ ОТПАДЪЦИ, ЗИМНО ПОДДЪРЖАНЕ - ЗИМНО ДЕЖУРСТВО И ЕФЕКТИВНА РАБОТА ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ"
Изпълнението на поръчката включва предоставяне на услуги за извършване на следните дейности:
Дейности по събиране и транспортиране на отпадъци;
1. Събиране и транспортиране на смесени битови отпадъци от "Съдове за събиране на битови отпадъци" по смисъла на § 1, т. 9 от допълнителните разпоредби на Закона за местните данъци и такси /ЗМДТ/ до съоръжение за третиране;
2. Събиране и транспортиране на разделно събрани фракции отпадъци с произход от бита до съоръжения за третиране, посочени от Възложителя;
 Услугите по събиране и транспортиране на битови отпадъци от "Съдове за събиране на битови отпадъци" обхващат дейности по превоз на събранитe отпадъци, включително съпътстващи дейности по товарене, претоварване и разтоварване от територията на Община Пловдив до площадки за третиране на отпадъците.
            Събирането на битовите отпадъци ще се извършва в съдове на Възложителя.
Дейности по поддържане на чистотата на места за обществено ползване (почистване на улици, площади и др. места за обществено ползване):
1. Машинно метене на улични платна и площади;
2. Машинно миене с автоцистерна с дюзи на улици и площади;
3. Събиране и транспортиране на ЕГО (едрогабаритни отпадъци) по смисъла на § 1, т. 8 от допълнителните разпоредби на Закона за местните данъци и такси /ЗМДТ/, смесени битови отпадъци, изхвърлени около контейнерите, образувани от домакинствата (в т.ч. и от извършване на ремонтни дейности) които създават затруднения при товаренето им и чийто причинител по смисъла на § 1, т. 41 от допълнителните разпоредби на Закона за местните данъци и такси /ЗМДТ/, не може да бъде идентифициран, до съоръжение за третиране;
4. Почистване на нерегламентирани сметища  и замърсявания.
5. Измиване и дезинфекция на съдове за отпадъци, в т.ч. с добавен обезмаслител и дезинфектант ;
Предаването на отпадъците от почистване на нерегламентирани сметища  и замърсявания се извършва на площадките за третиране на отпадъци, посочени от Възложителя.
Дейности по зимно почистване и поддържане на територии за обществено ползване
Услугите по зимно поддържане на територията на Община Пловдив представляват дейности по зимно дежурство и ефективна работа при зимни условия - снегопочистване и предотвратяване обледеняване на улиците. 


 

URL: https://app.eop.bg/today/411217

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД