Открита процедура

Обявлението е в архива.
6341427

Публикувана на: 16.09.2024

Краен срок: 16.10.2024

Прогнозна стойност: 109200.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ

Уникален номер на поръчката: 00006-2024-0004

ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 1: ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА - Маски KN-95, FFP2 или еквивалент.
Наименование, Форма и разфасовка, Прогнозно количество за 24 месеца, Прогнозна единична цена в лева без ДДС, Прогнозна обща цена в лева без ДДС

Маски KN-95, FFP2 или еквивалент бр., 30000, 1,56, 46800

ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 2: ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА - Маска санитарна с ластик - трипластова.
Наименование, Форма и разфасовка, Прогнозно количество за 24 месеца, Прогнозна единична цена в лева без ДДС, Прогнозна обща цена в лева без ДДС

Маска санитарна с ластик - трипластова бр., 200000, 0,312, 62400

Забележка: Ако в горната таблица са посочени наименования на апарати или изделия, това е направено само и единствено, за да се обозначи техниката, с която възложителят разполага. По никакъв начин не се ограничават участниците от гледна точка на марка, модел, стандарт, спецификация, техническа оценка, техническо одобрение или технически еталон. Всеки от тях свободно посочва търговското наименование и производителя на предлаганите от него артикули, стига те да са съвместими с изискванията на възложителя, съответно с наличната техника.

Горепосочените количества са прогнозни с оглед на планираните нужди на възложителя. Възложителят не е обвързан от посочените количества, а ще поръчва с оглед конкретните си нужди по време на договора. Горепосочените форми/разфасовки и артикули са посочени с оглед реалната дейност на медицинския персонал в ЦСМП–София и окомплектоването на медицинските чанти.

Изисквания към изпълнението: 1. Договор се сключва за срок от 24 (двадесет и четири) месеца като влиза в сила от 31.01.2025 г. или от датата на подписването му, ако тя е по-късна. 2. Изпълнителят е задължен да извърши всяка доставка на адреса на възложителя в срок до 24 /двадесет и четири/ часа след получаване на заявка (с посочени артикули и количества) от възложителя. Рискът от случайно погиване или повреждане на стоките преминава върху възложителя след приемане на доставката в мястото на доставяне. 3. Мястото за изпълнение е по местонахождението на възложителя – град София, бул. „Васил Левски” 129. 4. При предаване на доставката всички артикули трябва да са опаковани по начин, който гарантира тяхното съхранение, транспорт, както и допълнително поставени изисквания от възложителя (напр. да са запазени оригиналните кашони, да са в пликове, които не пропускат течности или др.). Опаковката на стоките трябва да ги запазва от всички повреди, дължащи се на атмосферни условия и транспорт, да бъде с ненарушена цялост и да не е мокра. 5. Доставяните стоки трябва да са с остатъчен срок на годност минимум 50 % от общия срок на годност (артикули с по-кратък срок на годност са допустими само при обективна невъзможност да се спази това изискване и/или изричното писмено съгласие на възложителя). Всеки от артикулите следва да е придружен със съответната документация за употребата му. 6. Плащането се извършва в срок до 30 /тридесет/ дни от извършване на доставката. Цената включва всички разходи за доставката до адреса на възложителя (с включени всички мита, данъци, такси,транспорт, ДДС и др.).7. Изпълнителите трябва да доставят стоки, които отговарят на приложимите за тях нормативно установените изисквания за качество и европейски стандарти. Всички стоки трябва да са годни за употреба по предназначение, а консумативите за апаратите трябва да са съвместими с наличните при възложителя без допълнително софтуерно и хардуерно адаптиране. 8. Не се приемат дарения или предоставяне на апарати по друг начин като условие за сключване на договор. Всеки, който желае да извърши дарение на ЦСМП-София, може да го направи по съответния предвиден за това ред, но не и като част от обществената поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/408872

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД