Открита процедура

Обявлението е в архива.
6221990

Публикувана на: 24.07.2024

Краен срок: 23.08.2024

Прогнозна стойност: 2631908.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ

Уникален номер на поръчката: 00496-2024-0022

Внедряване на система за централизирано управление на информацията, която се предоставя от Агенция за социално подпомагане и териториалните ѝ поделения. Системата трябва да бъде управлявана от централна точка, да включва сървърни конфигурации, предоставен софтуер и лицензи за управление в 356 обекта, с инсталирани интерактивни монитори за мултимедийно съдържание, по 1 брой във всеки обект, и платформа за мрежова сигурност.
В
 предметът на поръчката са включени следните основни видове дейности:
1. 
доставка на оборудване на система за дигитализация на информационните пространства на АСП до местата на доставка, посочени в Приложение №1 – Списък с адреси за място на изпълнение;
2. монтаж/инсталация и въвеждане в експлоатация на доставената система;
3. осигуряване на комуникационна свързаност;
4. обучение на персонала на Възложителя за работа със системата;
5. гаранционно обслужване на системата минимум 36 /тридесет и шест/ месеца
Избраният изпълнител следва да осигури изпълнението на дейностите по доставка, монтаж/инсталация и въвеждане в експлоатация на доставената система и обучение на персонала на Възложителя за работа със системата в срок до 180 календарни дни, считано от датата на сключване на договора.
Внедрената система следва да се разглежда като съвкупност от необходимото оборудване, софтуер за централизирано управление на съдържанието и комуникационна свързаност.

URL: https://app.eop.bg/today/401608

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД