Открита процедура

Обявлението е в архива.
6329079

Публикувана на: 10.09.2024

Краен срок: 14.10.2024

Прогнозна стойност: 1290984.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: КОМПЛЕКСЕН ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР - ШУМЕН ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00979-2024-0009

Услуги, свързани с пълно сервизно обслужване на извънгаранционна диагностична апаратура, производство на General Electric, включващо профилактика, труд за отстраняване на повреди, доставка и подмяна на резервни части/чл.20, ал. 1, т. 1, буква „б” от ЗОП/. Диагностичната апаратура е необходима за ежедневното изпълнение на лечебната дейност в „КОЦ-Шумен” ЕООД. За осигуряване на безаварийно функциониране на наличната при „КОЦ-Шумен” ЕООД извънгаранционна диагностична апаратура от висок клас, производство на "Дженерал електрик", е необходимо да се сключи договор за сервизно обслужване на тази апаратура. Абонаментното сервизно обслужване на медицинската апаратура включва дейности по пълно сервизно обслужване на извънгаранционна диагностична апаратура, производство на "Дженерал електрик", с включени всички разходи по обслужването - труд на сервизни специалисти, диагностика и ремонт, отстраняване на софтуерни проблеми, доставка и замяна на резервни части, консумативи, транспортни разходи. В резултат от изпълнението на тези дейности, изпълнителят на поръчката трябва да осигури пълна функционалност на всеки един от апаратите в съответствие с инструкциите за експлоатация на производителя и приложимите стандарти за качество.
Диагностичната апаратура е подробно описана по обсобени позиции в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата поръчка.
Поръчката се разделя на 3 обособени позиции, както следва:
- Обособена позиция №1 „ Пълно извънгаранционно сервизно обслужване на Компютърен томограф Optima CT 580 RT и прилежащото към него оборудване”;
- Обособена позиция №2 „ Пълно извънгаранционно сервизно обслужване на СПЕКТ/КТ система Discovery NM/CT 670 ES и прилежащото към него оборудване”;
- Обособена позиция №3 „ Пълно извънгаранционно сервизно обслужване на Графичен дигитален рентген BRIVO XR575 и прилежащото към него оборудване”.

Общата стойност на поръчката е с прогнозна стойност в размер на 1 290 984лв. /един милион двеста и деветдесет хиляди и деветстотин осемдесет и четири лева/ без ДДС. В общата прогнозна стойност са включени стойностите на трите Обособени позиции, както следва:
- Обособена позиция №1 „ Пълно извънгаранционно сервизно обслужване на Компютърен томограф Optima CT 580 RT и прилежащото към него оборудване” – обща прогнозна стойност в размер на 699 984 лв. /шестстотин деветдесет и девет хиляди деветстотин осемдесет и четири лева/ без ДДС;
- Обособена позиция №2 „ Пълно извънгаранционно сервизно обслужване на СПЕКТ/КТ система Discovery NM/CT 670 ES и прилежащото към него оборудване” – обща прогнозна стойност в размер на 510 000 лв. /петстотин и девет хиляди лева/ без ДДС;
- Обособена позиция №3 „ Пълно извънгаранционно сервизно обслужване на Графичен дигитален рентген BRIVO XR575 и прилежащото към него оборудване” – обща прогнозна стойност в размер на 81 000 лв. осемдесет и една хиляди лева/ без ДДС.

Срок за изпълнение на поръчката: 60 /шестдесет/ месеца, считано от датата на влизане в сила на договора за възлагане на обществената поръчка. В настоящата поръчка не са включени опции за удължаване срока на договора.

 

URL: https://app.eop.bg/today/422881

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД