Открита процедура

Обявлението е в архива.
6130605

Публикувана на: 24.06.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: 85000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВАРНА

Уникален номер на поръчката: 00081-2024-0059

При изпълнение на поръчката следва да се извърши: организиране и провеждане на събития за нуждите на Община Варна, Дирекция „Превенции“, съгласно Техническа спецификация (Приложение 1). Услугите включват логистика и организационно-техническа подготовка по осигуряване на събития, осигуряване на хотелско настаняване, осигуряване на зали, включващо техническо оборудване, превод и техника за превод, изхранване, кафе паузи и други дейности, необходими за осъществяването на конкретното събитие. Събитията ще се осъществяват на територията на РБългария.
         Организирането и провеждането на събитията, предмет на настоящата обществена поръчка, следва да бъде извършено в съответствие с описаните в Техническа спецификация (Приложение 1) изисквания към местата за настаняване, техническо оборудване на местата за провеждане на събитията, организацията на храненето на участниците и др.
         Събитията, които ще се организират са в различен формат. Конкретните параметри за всяко събитие ще се посочват от Възложителя във възлагателното писмо до Изпълнителя.
Количество и обем: Обхватът, основните параметри и условията, при които ще се изпълняват дейностите, включени в обхвата на обществената поръчка, ще се определят при всяко конкретно възлагателно писмо. Събитията, които ще се организират са в различен формат – една Национална доброволческа среща (минимален брой участници – 100), три обучителни школи (минимален брой участници във всяка школа  – 25) , форум с международно участие (минимален брой участници – 100), пет тренинга, предназначени за доброволци и професионалисти (минимален брой участници във всеки тренинг – 25) и други мероприятия, които ще се провеждат на територията на страната. Събитията ще имат различен времеви обхват (еднодневни, двудневни, тридневни и четиридневни).

URL: https://app.eop.bg/today/402858

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД