Открита процедура

Обявлението е в архива.
6235781

Публикувана на: 30.07.2024

Краен срок: 30.08.2024

Прогнозна стойност: 195000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ

Уникален номер на поръчката: 01175-2024-0017

Поръчката включва осигуряване на хотелско настаняване при служебни пътувания в страната и чужбина на служители на Българска академия на науките и ако е необходимо и на други лица. Основно пътуванията се предвижда да бъдат до държави в Европа и за тези пътувания когато е необходимо участникът трябва да осигурява хотелско настаняване – в стаи и/или апартаменти. Хотелските резервации се предвижда да бъдат предимно в хотели в градове на европейски държави - като например: Брюксел, Париж, Виена, Амстердам, Будапеща, Цюрих, Страсбург, Стокхолм, в хотели в градове в Италия, Испания, Люксембург, Норвегия, Дания, Германия, Полша, Гърция и други. Възможно е също да има и пътувания до държави извън Европа – Китай, Япония, Южна Корея, Израел, Египет, ЮАР и други, като за тези пътувания участникът също трябва да осигурява хотелско настаняване. Този списък с градове и държави не е изчерпателен и може да се променя.
Срок за изпълнение на поръчката: до 24 месеца или до достигане на максималната стойност на договора – в зависимост от това кое от двете събития настъпи по-рано. На основание чл. 116, ал.1, т. 1 от ЗОП, в случай, че след изтичането на 24-месечния срок за изпълнение на договора максималната стойност на договора не е достигната, срокът на договора може да се продължи с до 12 месеца, така че общият срок за изпълнение на договора да бъде до 36 месеца, но без да се надвишава максималната стойност на договора. Прилагането на опцията за удължаване срока на договора зависи само и единствено от Възложителя. Изпълнителят няма право да откаже удължаване срока на договора, в случай, че това бъде поискано писмено от Възложителя, при спазване на горепосочените условия.  Възложителят не е длъжен да приложи опцията и не е длъжен да удължи срока на договора.

URL: https://app.eop.bg/today/404336

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД