Открита процедура

Обявлението е в архива.
6219117

Публикувана на: 23.07.2024

Краен срок: 02.09.2024

Прогнозна стойност: 1021421.36 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СВИЩОВ

Уникален номер на поръчката: 00753-2024-0039

Предмет на обществената поръчка: „Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане за сградата на СУ „Димитър Благоев“ – град Свищов“ със следните обособени позиции:
Обособена позиция № 1: „Доставка и монтаж на компютърна и периферна техника“
Обособена позиция № 2: „Доставка и монтаж на дисплеи и видеостена“
Обособена позиция № 3 „Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане за кабинети“
Обособена позиция № 4: „Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане за физкултурен салон“
Обособена позиция № 5: „Доставка и монтаж на мултимедиен проектор, лазерни мултифункционални устройства, аудиосистема, USB клавиатури и оптични мишки с кабел“

Предвидените дейности са в изпълнение на проект „Модернизация на образователната среда в сградата на СУ „Димитър Благоев“, град Свищов“, финансиран по Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG-RRP-1.007-0002-C01 от 22.12.2023 г. по Национален план за възстановяване и устойчивост, Приоритетна ос Образование и умения, процедура BG-RRP-1.007  „Модернизация на образователна среда”.
Съществуващата компютърна и периферна техника, технология и оборудване са морално и физически остарели и не отговарят на съвременните изисквания за образователна среда.
Обновяването ще доведе до пълна модернизация и предлагане на модерна образователна услуга.

Подробните изисквания за изпълнение са съгласно Техническите спецификации по обособените позиции, неразделна част от документацията за участие.

Важно! Участник може да подаде оферта за една, за няколко или за всички обособени позиции. Всяка обособена позиция е предмет на отделен договор за възлагане на обществена поръчка.

ВАЖНО! Участниците не следва да подават оферти по Обособена позиция №5.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП, Възложителят ще възложи Обособена позиция №5 по реда, предвиден за индивидуалната им стойност (чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.3 от ЗОП).

МОТИВИ: Общата прогнозна стойност на Обособената позиция №5 е в размер на 38 276,11 (словом: тридесет и осем хиляди двеста седемдесет и шест лева и единадесет стотинки) лева без ДДС, и не надхвърля 156 464 лева.
Общата прогнозна стойност на Обособената позиция №5 е в размер на 38 276,11 (словом: тридесет и осем хиляди двеста седемдесет и шест лева и единадесет стотинки) лева без ДДС, което е 3,61% от общата прогнозна стойност на обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/411253

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД