Открита процедура

Обявлението е в архива.
6074710

Публикувана на: 31.05.2024

Краен срок: 01.07.2024

Прогнозна стойност: 34000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ

Уникален номер на поръчката: 00530-2024-0010

Периодична доставка по заявка на хигиенни продукти: почистващи препарати, сапун, кофи и пликове за смет от полиетилен за нуждите на ТД на НАП В. Търново, офиси Видин, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана и Плевен и Дирекция ОДОП В. Търново, подробно описани в Техн. спецификации №1 и №2, неразделна част от документацията. Продуктите са включени в одобрения списък на стоките и услугите, предназначени за лицата по чл.12, ал.1, т.1 от ЗОП. Настоящата поръчка представлява „запазена поръчка“ по см. на чл.12, ал. 1, т. 1 от ЗОП за специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, като в нея могат да участват и други заинтересовани лица, като комисията разглежда първо офертите на допуснатите лица, за които поръчката е запазена по чл.12, ал.1, т. 1 от ЗОП, а ако няма такива, се разглеждат офертите и на останалите допуснати лица.
Възложителят е разделил поръчката на 2 обособени позиции: №1 „Доставка на почистващи препарати и сапун за нуждите на ТД на НАП В. Търново, офисите в обхвата й и Дирекция ОДОП В. Търново“ и №2 „Доставка на големи и малки пликове за смет от полиетилен за нуждите на ТД на НАП В. Търново, офисите в обхвата й и Дирекция ОДОП В. Търново“.

URL: https://app.eop.bg/today/367999

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД