Открита процедура

Обявлението е в архива.
6164433

Публикувана на: 04.07.2024

Краен срок: 05.08.2024

Прогнозна стойност: 21800.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СЕВЕРОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02711-2024-0069

Обект на настоящата обществена поръчка е предоставянето на услуги по ремонт и техническо обслужване на леки и товарни автомобили    с резервни части , смазочни материали , антифриз и други консумативи осигурени от изпълнителя, а именно:
       1.„Ремонт“ – отстраняване на инцидентно възникнали повреди по системите на автомобилите , предмет на обществената поръчка и техните елементи или части, както и по купето , чието предвиждане не е възможно. Ремонта се извършва с труд и части предоставени от изпълнителя , след конкретизирането им от изпълнителя. Всички операции, свързани с ремонта трябва да се извършват в съответствие със стандартите и изискванията на производителя на съответната марка автомобили.
      2„Текущо техническо обслужване“ – подмяна при възникнала нужда на експлоатационни течности, масла, антифриз, хидравлични и спирачни течности , фреон и други подобни , които са с определен експлоатационен ресурс и подлежат на подмяна , предоставени от изпълнителя.
      3.Влагане на резервни части, материали и консумативи – при необходимост, в зависимост от повредата и ремонта на автомобила . При подмяна на резервна част изпълнителят влага резервни части, материали и консумативи, които са нови и неупотребявани, да съответстват на съответната марка и модел МПС.
      4.Доставка , осъществена чрез покупка на резервни части, смазочни материали, антифриз и други консумативи, след изрична заявка от ТП ДГС Провадия.

URL: https://app.eop.bg/today/403669

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД