Открита процедура

Обявлението е в архива.
6164440

Публикувана на: 04.07.2024

Краен срок: 05.08.2024

Прогнозна стойност: 1920808.95 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: "Многопрофилна болница за активно лечение д - р Иван Селимински - Сливен" АД

Уникален номер на поръчката: 00705-2024-0014

„Доставка на лекарствени продукти, включени в Приложение №2 на ПЛС за нуждите на МБАЛ "Д-р Иван Селимински-Сливен" АД“ – Част I”. Периодична доставка по предварителна заявка на лекарствени продукти, включени в Приложение №2 на ПЛС, съгласно чл. 262, ал. 6, т. 2 от ЗЛПХМ, за  нуждите на МБАЛ "Д-р Иван Селимински-Сливен" АД“ за срок от 24 месеца, разделена на 105  /сто и пет/ обособени позиции.
Всеки участник може да представи оферта за една, няколко или всички  обособени позиции.   Не се допуска представянето на варианти.

Лекарствените продукти, предложени от участниците трябва да са включени с търговското си наименование в Приложение №2 на ПЛС на НСЦРЛП към момента на подаване на офертата.
Срокът на изпълнение на поръчката е 24 /двадесет и четири/ месеца от датата на подписване на договора, при периодично извършващи се доставки, по предварителни заявки по вид и количество. Срокът на доставка на всяка отделна заявка е до 72 /седемдесет и два/ часа от получаване на заявка от Възложителя, а за спешни случаи до 4 /четири/ часа от получаване на писмена заявка от Възложителя.
В случай, че към датата на изтичане на срока на договора е открита нова процедура за възлагане на обществена поръчка със същия предмет, която не е приключила, договорът запазва действието си при същите условия до приключването и и сключването на нов договор, но не повече от 3 /три/ месеца.
Възложителят може да прекрати предсрочно сключения договор с писмено уведомление - без предизвестие /без дължими неустойки и обезщетения/ при условията на чл. 7. ал.З от ПМС № 146 от 09.06.2015 г. за създаване на Централен орган за възлагане на обществени поръчки в сектор „Здравеопазване" и Министерство на здравеопазването е провело процедура за централизирана доставка на лекарствени продукти, има сключени рамкови споразумения с избрани изпълнители и лечебното заведение е заявило, че ще се възползва от сключените по процедурата договори.
Критерий за възлагане: икономически най-изгодната оферта се определя въз основа на критерия  ''най – ниска цена'' за единица мярка на лекарствения продукт от съответната обособена позиция, при спазване на разпоредбите на чл. 70, ал. 11 от ЗОП.
 

URL: https://app.eop.bg/today/398535

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД