Открита процедура

Обявлението е в архива.
6123392

Публикувана на: 20.06.2024

Краен срок: 23.07.2024

Прогнозна стойност: 2174920.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРИСТАНИЩНА ИНФРАСТРУКТУРА ДП

Уникален номер на поръчката: 01158-2024-0010

Съгласно чл. 115м, ал. 1, т. 19 от Закон за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България (ЗМПВВППРБ) ДП „Пристанищна инфраструктура” трябва да осигури поддържане на сили и средства за участие в спасителни и неотложни аварийно-възстановителни работи, извършвани в акваториите на пристанищата по чл. 106а и на пристанищата за обществен транспорт – държавна собственост в съответствие с Националния план за защита при бедствия.
В изпълнение на определения предмет на дейност ДП „Пристанищна инфраструктура” е необходимо да поддържа съоръжения за превенция и реагиране при експлоатационни и аварийни замърсявания (СПРЕАЗ) в пристанищата за обществен транспорт.
Целта на провеждане на настоящата процедура е избор на изпълнители за комплексно обслужване и експлоатация на съоръжения за превенция и реагиране при експлоатационни или аварийни замърсявания (СПРЕАЗ) в акваториите на пристанищата по чл. 106а от Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България - Варна и Бургас и водите в района на действие на Националния авариен план за борба с нефтени разливи на море, и в речните пристанища за обществен транспорт – държавна собственост Русе, Лом и Видин и водите в българския участък на р. Дунав.

Подробна информация за конкретните дейности по настоящата поръчка са изложени в ЧАСТ III. ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ.
 

URL: https://app.eop.bg/today/375602

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД