Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6191195

Публикувана на: 10.07.2024

Краен срок: 16.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ЕАД

ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА


П О К А Н А
за участие в пазарна консултация по смисъла на чл. 44, ал.1 ЗОП за определяне на прогнозната стойност на обществена поръчка с предмет:

„Извършване на независим финансов одит в съответствие с международните стандарти за финансово отчитане на годишните финансовите отчети на „Български пощи“ ЕАД за 2024 г. – 2026 г. и на междинните финансови отчети към 30 юни за периода 2025 г. – 2026 г.”

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Информираме Ви, че във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и на основание чл. 44, ал. 1 от ЗОП, Ви каним да участвате в пазарна консултация за определяне на прогнозна стойност на обществена поръчка с предмет: „Извършване на независим финансов одит в съответствие с международните стандарти за финансово отчитане на годишните финансовите отчети на „Български пощи“ ЕАД за 2024 г. – 2026 г. и на междинните финансови отчети към 30 юни за периода 2025 г. – 2026 г.”, като представите индикативни оферти за изпълнение на поръчката при следните условия:

  • Индикативните оферти следва да бъдат изготвени на български език по образец на възложителя – Приложение № 2 към настоящата покана и в съответствие с Техническата спецификация на възложителя – Приложение № 1 към настоящата покана;
  • Индикативните оферти се подават в деловодството на възложителя до 17:30 часа, на адрес: 1700 гр. София, ул. „Акад. Стефан Младенов“ № 1, бл. 31, Централно управление на „Български пощи“ ЕАД или на e-mail: D.Tonev@BGPOST.BG в срок до 5 работни дни от датата на публикуване на поканата.
  • Уведомяваме Ви, че настоящата пазарна консултация не обвързва възложителя да приеме всички предложения, нито може да послужи на подателите на индикативните оферти за получаване на конкретни предимства в хода на поръчката.
    С подаването на индикативна оферта всеки участник в пазарните консултации се съгласява, че индикативната оферта и всяка друга информация, предоставена като резултат от пазарните консултации, ще бъде публикувана в Регистъра на обществените поръчки и в профила на купувача на „Български пощи“ ЕАД в съответствие с чл.36а от ЗОП във вр. с чл. 36, ал. 1, т. 17 от ЗОП и чл. 19а, ал. 4 от ППОЗП.
    Възложителят си запазва правото да използва индикативните предложения, получени при проведени пазарни консултации, за възлагане на обществени поръчки.
    Лице за контакт по технически въпроси във връзка с подаването на офертите: Добри Тонев, тел: 02/949 33 15, e-mail: D.Tonev@BGPOST.BG.

    Приложения:           
    Приложение № 1 – Техническа спецификация;
    Приложение № 2– Образец на индикативна оферта.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/409774

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД