Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6027222

Публикувана на: 10.05.2024

Краен срок: 20.05.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОЛНИ ЧИФЛИК

 


ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

                                                      ПОКАНА ЗА ПАЗАРНИ КОНСУЛТАЦИИ

Относно:  Провеждане на пазарни консултации по реда на чл. 44, ал. 1 във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закон за обществените поръчки, относно предоставяне на предложения с индикативна цена за изпълнението на обществена поръчка с предмет: „РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ПЪТ № VAR1175/III-904/, ДОЛНИ ЧИФЛИК – КРИВИНИ – ГОЛИЦА – БУЛАИР ОТ КМ. 3+770 ДО КМ 8+900“.


УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Община Долни чифлик планира да възложи обществена поръчка с предмет: „РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ПЪТ № VAR1175/III-904/, ДОЛНИ ЧИФЛИК – КРИВИНИ – ГОЛИЦА – БУЛАИР ОТ КМ. 3+770 ДО КМ 8+900“. Пълното описание на техническите характеристики на предмета на поръчката и обхвата на дейностите по нея са посочени в техническата спецификация на поръчката – Приложение № 1 към настоящата покана.
Във връзка с изложеното и на основание чл.44, ал. 1 във връзка с чл.21, ал.2 от Закон за обществените поръчки /ЗОП/, община Долни чифлик провежда пазарни консултации относно подготовката за възлагане на обществената поръчка и най-вече за определяне на прогнозната й стойност, като Ви каним да подадете оферта с индикативни стойности за изпълнение на дейностите, предмет на същата.

Офертите следва да съдържат следното:
1. Име и адрес на оферента.
2. Дата на издаване на офертата.
3. Цена в лева без вкл. ДДС, заедно с приложен
a Количествено-стойностна сметка, попълнена съгласно образеца от настоящата покана. Оферираните цени следва да са представени до втория знак след десетичната запетая.
4. Валидност на офертата (офертата следва да бъде със срок на валидност не по-малко от 6 /шест/ месеца).
5. Подпис и печат на представляващия оферента или на упълномощен от него представител. В случай на полагане на подпис от лице, различно от представляващия организацията се прилага към офертата копие на пълномощно за представителството.



Уведомяваме Ви, че представените от Вас в резултат на настоящите пазарни консултации стойности са с индикативен характер и се провеждат с цел проучване на пазара и реалните пазарни цени, които да бъдат сравнени и анализирани и на тази основа да бъде определена прогнозната стойност на обществената поръчка, като същите не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП.
Предложените индикативни стойности следва да включват всички разходи по изпълнение на предмета на поръчката, необходими за качественото й изпълнение.
Настоящата покана, както и получените в резултат на нея индикативни предложения и всякаква друга информация, предоставена в резултат на пазарните консултации се публикува в профила на купувача на Община Долни чифлик:
https://app.eop.bg/buyer/14881, на основание чл.44, ал.3, т.1 от ЗОП.
В случай, че не може да се осигури спазването на принципа за равнопоставеност, независимо от съблюдаване изискванията на чл.44, ал.3 и/или ал. 4 от ЗОП, участникът участвал в пазарната консултация се отстранява от процедурата, ако не може да докаже, че участието му не води до нарушаване на този принцип ( чл. 54, ал.1, т. 4 от ЗОП).

Оферта може да подаде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява строителство, съгласно законодателството на държавата, в която то е установено.
Оферентитe следва да са вписани в търговския регистър, а ако са чуждестранни лица следва да представят документ за правоспособност, съгласно националното си законодателство.
     Оферентите следва да бъдат вписани в Централния професионален регистър на строителя, съгласно Закона за Камарата на строителите.
Срокът на валидност на офертата да бъде минимум 6 /шест/ месеца. Офертата се изготвя и подава на български език.
Представените образци-приложения към настоящата покана са задължителни за участниците.
Индикативните оферти се представят в обща непрозрачна опаковка, върху която се изписва:

Наименование на участника
Адрeс за кореспонденция
Телефон; Факс
Електронен адрес

                                                                     ОФЕРТА

ЗА УЧАСТИЕ В ПАЗАРНИ КОНСУЛТАЦИИ С ПРЕДМЕТ: „РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ПЪТ № VAR1175/III-904/, ДОЛНИ ЧИФЛИК – КРИВИНИ – ГОЛИЦА – БУЛАИР ОТ КМ. 3+770 ДО КМ 8+900“
                                                                               
                                                                                 Получател:

                                                                                Община Долни чифлик, гр. Долни чифлик, пл. "Тича" № 1


            Моля, офертите да бъдат изпратени по пощата с обратна разписка, по куриер или на място в деловодството до 17:00 часа на 20.05.2024 г., на адрес: гр. Долни чифлик, ПК: 9120, община Долни чифлик, област Варна, пл. "Тича" № 1.
Настоящата покана за представяне на индикативни предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на ЗОП.
Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване на публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозната стойност на обществената поръчка.


Приложения:

 

  • Техническа спецификация;
  • Образец № 1;
  • Образец № 2;
  • Образец № 3;
  • КСС.

  • С уважение,

    КРАСИМИРА АНАСТАСОВА                 
    кмет на община  Долни чифлик
     

    URL: https://app.eop.bg/today/386266

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД