Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6096448

Публикувана на: 10.06.2024

Краен срок: 13.06.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ЕООД

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА


ПОКАНА
За участие в пазарни консултации по чл. 44 от Закона за обществените поръчки


„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Хасково отправя настоящата покана за участие в пазарни консултации с цел определяне на стойността на разходите за СМР на обект: „Реконструкция на част от вътрешната водопроводна мрежа на Хасково – зона НР 4000м3 Юг  и – зона НР 900м3 Тих труд и доизграждане и реконструкция на част от канализационната мрежа в агломерация  Хасково“.
За целта „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Хасково публикува в профила на купувача и Регистъра на обществени поръчки чрез електронната платформа ЦАИС ЕОП цялата необходима информация.
Оферти могат да подават всички заинтересовани лица. Офертите трябва да бъдат представени на български език по образците, приложени към настоящата покана. Минималното съдържание на офертите е наименование на оферента, срок на валидност на офертата, дата на издаване на офертата, подпис и печат на офертата или електронно подписана оферта от представляващ оферента, ценовото предложение /по образец/ съдържащо стойности в лева без включен ДДС и с включен ДДС.
Предоставените ценови стойности са индикативни и не са обвързващи в случай на последващо участие на оферента при откриване на процедура за възлагане на обществена
поръчка по реда на ЗОП.
В случай че оферентите, когато са местни лица, трябва да са вписани в Търговския регистър към Агенцията за вписване, а оферентите - чуждестранни лица следва да представят документ за правосубектност съгласно националното им законодателство.
Оферентите на строително-монтажни работи, местни и чуждестранни лица, трябва да:

  • Бъдат вписани в Централен професионален регистър на строителя съгласно Закона за Камарата на строителите и да могат да извършват строежи и/или отделни видове строителни и монтажни работи за IV-та група, II-ра категория, съгласно изискванията на чл. 3, ал. 2 от Закона за Камарата на строителите.
  • Са изпълнили, за последните 5 (пет) години, считано от датата на подаване на офертата, минимум една строителна дейност включваща: изграждане и/или основен ремонт и/или реконструкция на водопроводна мрежа и/или канализационна мрежа.

  • Офертите могат да бъдат подадени по електронен път на електронната поща на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Хасково: office@vik.haskovo.com или на адрес: Област Хасково, град Хасково 6300, ул."Сакар" № 2, Деловодство, в срок до 17:00 часа на 13.06. 2024 г. Когато офертите се подават по електронен път, същите следва да бъдат подписани, подпечатани и сканирани, подадени във вид на файлове във формат, който не позволява промяна на съдържанието на офертите след тяхното подаване (pdf или jpg или еквивалентни).
    Срокът на валидност на офертите трябва да бъде не по-кратък от 180 календарни дни, считано от крайния срок за подаване на оферти в пазарните консултации.
    С подаване на индикативно ценово предложение, всеки от участниците в пазарната консултация се съгласява, че предложението, както и всякаква друга информация, предоставена от участника като резултат от пазарната консултация, ще бъдат публично достъпни до всички чрез функционалностите на профила на купувача на Възложителя в ЦАИС ЕОП, с оглед спазването на изброените принципи и изисквания на българското законодателство.
    Настоящата покана за представяне на индикативни ценови предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществените поръчки. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозната стойност за изпълнение на строителство на посочения обект.
    Важно! Подаването на индикативна оферта по никакъв начин НЕ ангажира „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Хасково с избор на конкретен изпълнител, както и НЕ може да послужи на потенциални кандидати за получаване на конкретни предимства в хода на процедури.

    Приложение:
     

  • Образци на документи.
  •  

     

     


    С уважение: ……/п/…………..
    Инж. Божидар Желязков
    Управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Хасково




    Вярно с оригинала на хартиен носител!
    Налице е положен подпис, като същият е заличен съгласно Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679)
     

     

     

     

    URL: https://app.eop.bg/today/396268

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД