Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6378155

Публикувана на: 01.10.2024

Краен срок: 08.10.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЗЕМЕДЕЛСКИ ИНСТИТУТ - ШУМЕН

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ

ПОКАНА
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПАЗАРНИ КОНСУЛТАЦИИ
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
ЗЕМЕДЕЛСКИ ИНСТИТУТ - ШУМЕН, подготвя проектно предложение по  Процедура за подбор на ПП BG06RDNP001-4.017 Целеви прием за проектни предложения за повишаване на ефективността при потреблението на вода в селското стопанство по подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства“ от мярка 4 „Инвестиции в материални активи“ на Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. С настоящата покана,  провеждаме пазарни консултации за събиране на оферти за:

  • Консултантски услуги по изготвяне на Бизнес план, Таблица за допустимите инвестиции и попълване на формуляр в средата на ИСУН 2020
  • Консултантските услуги по изготвяне на Бизнес план, Таблица за допустимите инвестиции и попълване на формуляр в средата на ИСУН 2020, следва да включват изготвяне на следните документи и извършване на консултации:

    • Бизнес план на хартиен и електронен носител;
    • Таблица за допустимост на инвестициите на хартиен и електронен носител;
    • Попълване на формуляр в ИСУН 2020 и прикачване на необходимите документи;
    • Консултиране във връзка с процеса на кандидатстване.

    Уведомявам ви, че представените от Вас индикативни ценови предложения не са оферта за участие в обществена поръчка и не са обвързващи в случай на последно участие в процедурата за възлагане на обществена поръчка. С изпращането на индикативно ценово предложение, всеки от участниците в пазарните консултации се съгласява, че предложението, както и всяка друга информация, разменена по повод проведените пазарни консултации, ще бъдат публикувани в профила на купувача в https://app.eop.bg/.
    Питанията във връзка с проведените пазарни консултации могат да бъдат отправени до 16:00 часа на 04.10.2024. на e-mail: agr_inst@abv.bg, като разясненията ще бъдат публикувани в профила на купувача на Земеделски институт – Шумен в ЦАИС.
    Срок за получаване на оферта до  17:00 часа на 08.10.2024 г. на адрес: ПК 9700 гр.Шумен, общ. Шумен, обл. Шумен, бул. „Симеон Велики“ №3
    Вашата оферта следва да бъде изготвена по представения образец, Приложение 2 към настоящата документация и е необходимо задължително да съдържа:

  • Пълно наименование на оферента, седалище и адрес на управление; информация за контакт - телефон, e-mail, интернет страница;
  • Дата на издаване на офертата;
  • Предложение съответстващо на техническата спецификация на Възложителя, посочена в настоящото запитване;
  • Цена в лева с и без ДДС, ако оферентът не е регистриран по ЗДДС, посочва само крайна цена с ДДС.
  • Срок на валидност на офертата. Офертата следва да бъде със срок на валидност 3 месеца.
  • Подпис и печат на представляващия оферента
  • Моля, офертата да бъде представена в оригинал и да съдържа цялата необходима информация, за да бъде оценена. Да бъде изготвяна на официална бланка на представляваната от Вас фирма, подписана, подпечатана, и да ни бъде изпратена на адрес:  ПК 9700 гр. Шумен, общ. Шумен, обл. Шумен, бул. „Симеон Велики“ №3  или доставена лично. При изпращане на документите чрез поща или куриерска фирма за дата на входиране на офертата се приема датата на получаване на документите в офиса на Земеделски Институт - Шумен , а не дата на изпращане на документите по пощенско клеймо.
    Оферти могат да подадат всички заинтересовани страни. Оферентите, когато са местни лица, трябва да са вписани в търговския регистър, а оферентите – чуждестранни лица, следва да представят документ за правосубектност съгласно националното им законодателство.

    Приложения:
    Приложение № 1 – Запитване за оферта;
    Приложение № 2 - Образец на оферта;

    Проф. д-р Цветан Кикиндонов
    Директор на Земеделски институт - Шумен
     

    URL: https://app.eop.bg/today/429446

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД