Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6215256

Публикувана на: 19.07.2024

Краен срок: 24.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ "ИЗГРЕВ - 1958" НЧ

Пазарни консултации по реда на чл. 44, ал. 1 от ЗОП за определяне стойността на разхода за „Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане за нуждите на Народно читалище „Изгрев - 1958“ с. Джинот“ в рамките на проектно предложение BGTR0200039  „Сътрудничество за създаване и генериране на умения в областта на туризма в трансграничния регион Ямбол и Къркларели“, „Умения в туризма“ по Програмата Интеррег България -Турция 2021-2027.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Народно читалище „Изгрев - 1958“ с. Джинот прилага принципа за прилагане на пазарни консултации по реда на чл. 44 от ЗОП за определяне стойността на разхода за „Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане за нуждите на Народно читалище „Изгрев - 1958“ с. Джинот“ в рамките на проектно предложение BGTR0200039  „Сътрудничество за създаване и генериране на умения в областта на туризма в трансграничния регион Ямбол и Къркларели“, „Умения в туризма“ по Програмата Интеррег България -Турция 2021-2027.
Информацията предоставена в хода на проведените пазарни консултации ще бъде използвана от Възложителя за изчисляване на прогнозната стойност за изпълнение на дейностите, които ще бъдат реализирани при изпълнение на проектното предложение, без да води до нарушаване на конкуренцията и на принципите на дискриминация и прозрачност при подготовката и провеждането й.
Офертите трябва да бъдат представени на официална бланка на оферента с използване на образците, приложение към поканата за пазарни консултации. Минималното съдържание на офертата е : Име и адрес на оферента, срок на валидност на офертата, дата на издаване на офертата, подпис и печат на оферента, техническо предложение, ценово предложение в лева без включен ДДС и с включен ДДС. Предоставените ценови стойности ще послужат за определяне стойността на разхода, предвиден в проектното предложение при използване на критерия “средна цена на получените оферти“.
Оферентите които са местни лица трябва  да са вписани в Търговския регистър към Агенция по вписванията, а чуждестранните лица-следва да представят документ за правосубектност, съгласно националното им законодателство.
Няма да бъдат разгледани оферти подадени от свързани лица по смисъла на § 1, т. 13 и 14 от Допълнителните разпоредби на Закова за публичното предлагане на ценни книжа, съгласно § 2, т. 45 от 3OП.
Крайния срок за подаване на офертите е до 17:00 часа на 24.07.2024г., като същите следва да се депозират по следния начин:

Офертите се подават по електронен път на електронна поща — chitalste_izgrev_djinot@abv.bg   . В поле „Относно“ се  посочва „оферта за участие в ПK* и име на участника. В писмото трябва да се съдържа информация за идентификация на участника, лице за контакт, адрес за кореспонденция, телефон и е-mail. Приложените индикативни ценови предложения, следва да бъдат подписани с квалифициран електронен подпис (KEП). При подаването на електронен адрес, предложението следва да бъде подадено по реда на Закона за електронния документ и електронен подпис.
Срокът на валидност па офертите следва да бъде не по малък от 180 календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите в пазарните консултации.
С оглед спазването на изискванията на българското законодателство в областта на обществените поръчки и в съответствие с принципите за публичност,  прозрачност, равнопоставеност и недопускане на дискриминация, с подаването на индикативно предложение, всеки един от участниците в пазарната консултация се съгласява, че предложението, както и всяка друга информация, предоставено от него, ще бъде публично достъпна в профила на купувача на Народно читалище „Изгрев - 1958“ с. Джинот в ЦАИС ЕОП, като резултат от проведената пазарна консултация.
Настоящата покана за представяне на оферти не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществените поръчки. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване на публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозна стойност за изпълнение на дейностите.




 

URL: https://app.eop.bg/today/412227

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД