Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6205404

Публикувана на: 16.07.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Във връзка с предстоящо възлагане на обществена поръчка и определяне на нейната прогнозна стойност, на основание чл.44 във връзка с чл.21, ал.2 от Закона за обществените поръчки, Община Гоце Делчев отправя покана към всички заинтересовани лица за предоставяне на индикативно ценово предложение за обществена поръчка с предмет: „Изпълнение на строителство за обект „Преустройство и пристройка на сграда с идентификатор 17395.501.3218.1 – Дом за стари хора гр. Гоце Делчев" - ПЪРВИ ЕТАП
Пълно описание на предмета на поръчката и обхвата на дейностите, включени в нея са посочени в Инвестиционния проект и Енергийното обследване. Те се предоставят на участниците в пазарната консултация единствено за целите на определяне на прогнозната стойност на поръчката, в изпълнение на чл.21 от ЗОП.
Индикативно ценово предложение:
Индикативното ценово предложение се изготвя съгласно представения към настоящата покана образец и следва да включва обща цена за изпълнение на посочените дейности и попълнена количествена сметка. Цените следва да са посочени без ДДС и с начислен ДДС.
Представените от участниците цени в настоящата пазарна консултация са с индикативен характер, единствено за целите на определяне на прогнозната стойност на обществената поръчка, в изпълнение на чл.21 от ЗОП и не са обвързващи в случай на последващо участие в обществената поръчка.
Представянето на индикативни цени не задължава участника в пазарната консултация по отношение на бъдещите му оферти, нито ограничава участието му.
С подаване на индикативното ценово предложение всеки участник в пазарната консултация се съгласява, че предложението му и всяка друга информация, предоставена като резултат от пазарната консултация ще бъде публично достъпна.
Съгласно чл.44, ал.3, т.1 от ЗОП Възложителят ще публикува всички предоставени предложения, бележки, индикативни оферти и др., получени в резултат на пазарната консултация в профила на купувача на Община Гоце Делчев в ЦАИС ЕОП.
Индикативните оферти могат да бъдат подавани електронно и на хартия в срок до 22.07.2024 г.
e-mail: obshtina@gotsedelchev.bg
адрес: Община Гоце Делчев
2900 гр.Гоце Делчев
ул. Царица Йоанна №2
 

URL: https://app.eop.bg/today/411178

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД