Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6273109

Публикувана на: 15.08.2024

Краен срок: 28.08.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СТОЛИЧНА ОБЩИНА

Покана и Индикативно ценово предложение

ПОКАНА

 

за участие в пазарни консултации за изчисляване на прогнозната стойност на обществени поръчки с предмет: Извършване на проучвателни, проектантски и други дейности, финансирани по Програма „Културно наследство” на Столична община”

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

На основание чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) във връзка с предстоящо обявяване на обществени поръчки и за изчисляване на прогнозната й стойност в съответствие с чл. 21, ал. 2 от ЗОП, Столична община кани всички заинтересовани лица, да подадат индикативни ценови предложения за обществена поръчка с предмет Извършване на проучвателни, проектантски и други дейности, финансирани по Програма „Културно наследство” на Столична община” - Индикативното ценово предложение за изпълнение на поръчката се подава по образец Приложение № 1.

Информацията, предоставена в хода на проведените пазарни консултации ще бъде използвана от възложителя за изчисляване на прогнозните стойности на поръчките, съобразно разпоредбата на чл. 21, ал. 2 от ЗОП без да води до нарушаване на конкуренцията и на принципите за недискриминация и прозрачност при подготовката и провеждането й.

Уведомявам ви, че представените от Вас индикативни ценови предложения не са оферта за участие в обществените поръчки и не са обвързващи в случай на последващо участие в процедурата за възлагане на обществените поръчки.

Лицата, участвали в пазарните консултации няма да се ползват с предимство пред останалите участници. Предложенията, както и всякаква друга предоставена информация ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП.

С изпращането на индикативните ценови предложения, всеки от участниците в пазарните консултации се съгласява, че предложението, както и всяка друга информация, разменена по повод проведените пазарни консултации ще бъдат публикувани в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП.

Настоящата покана за представяне на индикативни ценови предложения се отправя с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозната стойност на обществените поръчки.

Индикативните ценови предложения се подава в срок до 17:30 часа на 28.08. 2024 г. на следният електронен адрес: vzorovska@sofia.bg.

 

ПРИЛОЖЕНИE:

1.Образец на индикативно ценово предложение (Приложение № 1)

URL: https://app.eop.bg/today/419866

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД