Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5282668

Публикувана на: 24.10.2023

Краен срок: 31.10.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

ПОКАНА

за  предоставяне на оферта за директно възлагане на обществена поръчка по реда на чл. 20, ал. 4, т. 3 от Закона за обществените поръчки


На основание чл. 20, ал. 4, т. 3 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и въз основа на решение по т. 2. от протокол № 14/28.09.2023 г. от заседание на Комисия „Професионална квалификация и информационни технологии“, Висшият съдебен съвет отправя покана до всички заинтересовани лица да представят оферта за директно възлагане на обществена поръчка с предмет: „Актуализация и извънгаранционна поддръжка на Централизираната система за случайно разпределение на делата (ЦССРД)“ при следните условия:
Обект на поръчката: предоставяне на услуга по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП.
Пълното описание на техническите характеристики на предмета на поръчката и  обема по нея са посочени в техническата спецификация (Приложение №1) към настоящата покана.
Заинтересованите лица (участници) следва да отговарят на следните минимални изисквания:

  • През последните три години, считано от датата на подаване на офертата, да са изпълнили минимум една дейност (услуга), която е идентична или сходна с предмета на възлаганата услуга.
  • Под дейност (услуга), идентична или сходна с предмета на възлаганата услуга, следва да се разбира дейност по осигуряване/обезпечаване на поддръжка на информационни системи, включително на информационната им сигурност.
    Под „изпълнена услуга“ се разбира такава, която независимо от датата на сключването/възлагането й, е приключиш в посочения по-горе период.
    При подаване на офертата съответствието с изискването се декларира, като се посочват: описание на изпълняваната/ите услуга/и съгласно изискването, стойност на услугата/ите, датата на изпълнение на услугата/ите и получател на услугата/ите. В случай на подписване на договор, преди подписването му се представя Списък на дейностите/услугите, които са идентични или сходни с предмета на възлаганата услуга, с посочване на стойностите, датите получателите (оригинал), заедно с доказателство за извършената услуга (заверени копия).
    2. Да прилагат внедрена система за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 9001:2ХХХ или еквивалент с обхват на сертификацията: услуги в областта на информационните технологии:
    3. Да прилагат внедрена система за управление на сигурността на информацията по стандарт БДС EN ISO/IEC 27001:2ХХХ или еквивалент;
    4. Да прилага внедрена система за управление на ИТ услуги, съответстваща на стандарт БДС EN ISO 20000-1 или еквивалент.
    При подаване на офертата съответствието с изискванията по т. 2, т. 3 и т. 4 се декларират, като се посочват: номер, дата, издател и срок на валидност на издадения сертификат, стандарт и обхват на сертификацията. В случай на подписване на договор, преди подписването му се представят валидни сертификати по съответните стандарти (заверени копия).

    Заинтересованите лица следва да предложат:
    1. Срок за Актуализация на Централизираната система за случайно разпределение на делата (ЦССРД), съобразно техническата спецификация: ……… дни;
    2. Обща стойност на услугата с предмет: „Актуализация и извънгаранционна поддръжка на Централизираната система за случайно разпределение на делата (ЦССРД)“ в размер на ……………… (словом ….) лева без ДДС или ……… (словом ….) лева с ДДС, в т.ч.:
    2.1. Стойност за Актуализация на Централизираната система за случайно разпределение на делата (ЦССРД) в размер на ……………… (словом ….) лева без ДДС или ……… (словом ….) лева с ДДС;
    2.2. Стойност за извънгаранционна поддръжка на Централизираната система за случайно разпределение на делата (ЦССРД) за период от 12 (дванадесет) месеца, в размер на ……………… (словом ….) лева без ДДС или ……… (словом ….) лева с ДДС, формирана от 12 (дванадесет) равни месечни такси за извънгаранционна поддръжка на Централизираната система за случайно разпределение на делата (ЦССРД), в размер на ……………… (словом ….) лева без ДДС или ……… (словом ….) лева с ДДС месечно.
    Не се предвижда авансово плащане по договора;
    Възложителят не допуска възможност за представяне на варианти в офертите.

    Офертите трябва да бъдат подписани от лицето, представляващо участника или от упълномощено от него лице.

    Прогнозната стойност на услугата с предмет: „Актуализация и извънгаранционна поддръжка на Централизираната система за случайно разпределение на делата (ЦССРД)“ е в размер до 29 500 лв. без ДДС или 35 400 лв. с ДДС.

    Критерий за оценка на офертите: най-ниска цена.

    Офертите следва да бъдат представени в срок до 16:30 часа на 31.10.2023 г. на следните електронни адреси (задължително и на двата адреса): vss@vss.justice.bg и  vssop@vss.justice.bg.

    Приложение:

  • Техническа спецификация (Приложение № 1)
  • Ценово предложение (Приложение № 2)

  •  

    URL: https://app.eop.bg/today/338652

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД