Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6149104

Публикувана на: 01.07.2024

Краен срок: 05.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

ДО
Всички заинтересовани лица


                                                                                ПОКАНА

за провеждане на пазарни консултации по чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки относно предоставяне на предложения за индикативни цени за изпълнение на строително-монтажни работи на обект: "Авариино укрепване на мостово съоръжение на р. Бързия и изграждане на подпорни стени за корекция на речното корито в землището на село Боровци, община Берковица"


ОТ
Община Берковица
гр.Берковица,
площад „Йордан Радичков” №4 ПК 3500
тел. 095388404
факс: 095388405
e-mail: ob@berkovitsa.com

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
В изпълнение на задълженията си, произтичащи от Закона за обществените поръчки (ЗОП), Община Берковица има намерение да възложи обществена поръчка с предмет: „Изпълнение на строително-монтажни работи на обект: "Авариино укрепване на мостово съоръжение на р. Бързия и изграждане на подпорни стени за корекция на речното корито в землището на село Боровци, община Берковица"

С цел определяне на прогнозната стойност на предстоящите за възлагане дейности, на основание чл. 44, ал. 1, във връзка с 21, ал. 2 от ЗОП, Община Берковица, провежда настоящите пазарни консултации, като кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения, съдържащи цена за изпълнение на дейностите, включени в предмета на поръчката. Индикативните ценови предложения следва да съдържат обща цена за изпълнение на строителството, без ДДС. Предложените индикативни стойности следва да включват всички разходи за изпълнение на предмета на поръчката.


Изискване към участниците: Участникът трябва да има валидна застраховка „Професионална отговорност в строителството” съгласно чл. 171, ал. 1 от ЗУТ с минимална застрахователна сума, съгласно чл. 5, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителство за категорията строителство, съобразно строежа (обекта, предмет на поръчката е първа категория строеж съгласно чл. 137, ал. 1, т. 3, буква „а“ и „б“ от ЗУТ  и чл. 6, ал. 1, т. 2 и ал.2 , т. 8 от Наредба № 1 от 30.07.2003 г. за номенклатурата на видовете строежи).
.
За участник, установен/регистриран извън Република България застраховката за професионална отговорност следва да бъде еквивалентна на тази по чл. 171. ал. 1 от ЗУТ, съгласно законодателството на държавата, където е установен/регистриран участникът. 


Индикативните предложения се представят в деловодството на Обшина Берковица, гр. Берковица, област Монтана, пл. „Йордан Радичков” 4, ПК 3500 всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:00 ч. или на следната електронна поща: ob@berkovitsa.com. Когато индикативното ценово предложение се изпраща по електронната поща, същото трябва да е подписано с електронен подпис.
Крайният срок за подаване на индикативни ценови предложения е 05.07.2024 г., 17:00 часа.

Представените в резултат на настоящите пазарни консултации стойности са с индикативен характер и се провеждат с цел проучване на пазара и реалните пазарни цени, които да бъдат сравнени и анализирани и на тази основа да бъде определена прогнозната стойност на обществената поръчка, като същите не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП.  

Постъпилите индикативни ценови предложения и всякаква друга информация, представена като резултат от пазарните консултации, ще бъде публично достъпна на профила на купувача в ЦАИС ЕОП, с цел спазване на принципите за защита на конкуренцията, недискриминация и прозрачност, заложени в ЗОП, както и принципът за равнопоставеност на потенциалните участници в предстоящото възлагане на обществената поръчка.
С подаване на индикативното ценово предложение, всеки от участниците в пазарната консултация се съгласява, че предложението и всякаква друга информация, представена като резултат от пазарните консултации, ще бъдат публично достъпна на профила на купувача на Община Берковица в ЦАИС ЕОП, с оглед спазването на изброените принципи и изисквания на българското законодателство.
Настоящата покана за представяне на индикативни ценови предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществените поръчки.
 
Всички заинтересовани лица могат да подадат индикативни предложения за дейностите, за които имат необходимата квалификация, компетентност и отговарят на законовите изисквания за изпълнението им.
Ще бъдат разгледани единствено индикативни предложения, постъпили в указания в настоящата покана срок и съдържащи идентификационни данни на оферента (име, ЕИК, седалище и адрес на управление), както и подпис на представляващия оферента или на упълномощен от него представител. В случай на полагане на подпис от лице, различно от представляващия организацията, към индикативното ценово предложение се прилага копие на пълномощно за представителството.

Приложения:

  • Образец на Индикативно ценово предложение – Приложение № 1;
  • Образец на Количествено-стойностна сметка – Приложение № 1.1.;        
  •  


    С уважение,

    РАДОСЛАВ НАЙДЕНОВ
    Кмет на Община Берковица

     

     

    URL: https://app.eop.bg/today/406781

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД