Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6133745

Публикувана на: 25.06.2024

Краен срок: 02.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МЪГЛИЖ

Пазарни консултации по смисъла на чл.44 от Закона за обществените поръчки, за определяне на актуалната прогнозна стойността към датата на откриване на обществената поръчка с предмет: Избор на изпълнител на строително – монтажните работи за реализиране на строеж: „Основен ремонт и подмяна на уличен водопровод на ул.”Славянска от о.т. 223+7,18 до о.т.199 в с.Дъбово, община Мъглиж ” с приблизителна дължина на участъка 925,60 м.

Община Мъглиж предстои да обяви провеждане на обществена поръчка с предмет: Избор на изпълнител на строително – монтажните работи за реализиране на строеж: „Основен ремонт и подмяна на уличен водопровод на ул.”Славянска от о.т. 223+7,18 до о.т.199 в с.Дъбово, община Мъглиж ” с приблизителна дължина на участъка 925,60 м.
Във връзка с изискванията, заложени в чл.21, ал.2 от ЗОП възложителят може да определи прогнозната стойност на обществената поръчка, която да е актуална към датата на откриване на обществената поръчка, чрез провеждане на пазарни консултации.
Ето защо община Мъглиж ще приложи принципа на пазарни консултации по смисъла на чл.44 от Закона за обществените поръчки, за определяне на актуалната прогнозна стойността към датата на откриване на обществената поръчка с предмет: Избор на изпълнител на строително – монтажните работи за реализиране на строеж: „Основен ремонт и подмяна на уличен водопровод на ул.”Славянска от о.т. 223+7,18 до о.т.199 в с.Дъбово, община Мъглиж ” с приблизителна дължина на участъка 925,60 м.
Представените оферти следва да бъдат съобразени с проекта, който е неразделна част от настоящата обява, изготвената техническа спецификация, както и да бъдат изготвени по приложените образци.

д-р Душо Гавазов
кмет на община Мъглиж

URL: https://app.eop.bg/today/405066

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД