Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6106278

Публикувана на: 13.06.2024

Краен срок: 25.06.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ХРИСТО БОТЕВ АД

ПАЗАРНА КОНСУЛТАЦИЯ  ЗА ПРОЕКТИРАНЕ С ПРЕДМЕТ: „ИЗРАБОТВАНЕ НА ТЕХНИЧЕСКИ ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ ЗА БОЛНИЧНА ВЕРТОЛЕТНА ПЛОЩАДКА”

МБАЛ „Христо Ботев“ АД уведомява всички заинтересовани лица, че във връзка с подготовката за възлагане на обществена поръчка и определяне на прогнозна стойност, на основание на чл. 44 от ЗОП набира индикативни предложения за проектиране с предмет: „Изработване на технически инвестиционен проект за болнична вертолетна площадка”.

Предложенията следва да включват:
Обща цена за изпълнение на услугата по Приложените:
 Изисквания за геодезическо заснемане;
Задание за проектиране.
Срок за изпълнение.
Точен адрес и лице за контакт, телефон, факс, e-mail, интернет адрес.


Запитвания във връзка с провежданите пазарни консултации може да бъдат отправяни до 19.06.2024 г. на e-mail: ttivanova@gmail.com,  като разясненията ще бъдат публикувани в профила на купувача.

Краен срок за подаване на индикативни предложения: до 25.06.2024 г. на e-mail: mbal_vratsa@mbalvratsa.bg.

Индикативните предложения и всякаква друга информация, разменена по повод проведените пазарни консултации ще бъдат публикувани в профила на купувача.

С подаване на индикативно предложение, всеки участник в пазарните консултации се съгласява, че предложението и всякаква друга информация, предоставена като резултат от пазарните консултации ще бъде публично достъпна в профила на купувача.

Възложителят си запазва правото да използва индикативни предложения, получени при проведени пазарни консултации, за възлагане на обществени поръчки до стойностните прагове на ЗОП.

Допълнителна информация може да бъде получена от Теодора Иванова, експерт „Обществени поръчки”, e-mail: ttivanova@gmail.com.

Приложения: съгласно текста.

Д-Р КЕТИ ЦЕНОВА
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

URL: https://app.eop.bg/today/399558

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД