Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6191218

Публикувана на: 10.07.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, изпълняваща функциите на Висш съдебен съвет, съгласно пар. 23, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на КРБ

ДО
ВСИЧКИ
ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

ПОКАНА ЗА ПАЗАРНИ КОНСУЛТАЦИИ

Относно: Провеждане на пазарни консултации по реда на чл. 44, ал. 1 във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закон за обществените поръчки, относно предоставяне на предложения с индикативна цена за изпълнението на обществена поръчка с предмет: „Изграждане на кабел НН за резервно захранване на обект „Преустройство и ремонт на съществуваща сграда ПИ 83510.674.453 в сграда с пристройка за нуждите на Районен съд и Районна прокуратура – Шумен“.


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Съдийската колегия на ВСС, изпълняваща функциите на ВСС, съгласно § 23, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на КРБ (обн. ДВ, бр. 106/22.12.2023 г.) (СК на ВСС) планира да възложи обществена поръчка с предмет:Изграждане на кабел НН за резервно захранване на обект „Преустройство и ремонт на съществуваща сграда ПИ 83510.674.453 в сграда с пристройка за нуждите на Районен съд и Районна прокуратура – Шумен“.
Пълното описание на техническите характеристики на предмета на строителството и обхвата на дейностите по него са посочени в Техническа спецификация - Приложение № 1 към настоящата покана.
Във връзка с изложеното и на основание чл. 44 във връзка с чл. 21, ал.2 от Закон за обществените поръчки /ЗОП/, СК на ВСС провежда пазарни консултации относно подготовката за възлагане на обществената поръчка и най-вече за определяне на прогнозната й стойност, като Ви каним да подадете оферта за изпълнение на строителството, съгласно предоставената количествена сметка и документацията, посочена в Техническа спецификация - Приложение № 1.

Офертата с документите, следва да бъдат представени в срок до 15:00 часа на 25.07.2024 г. на следните електронни адреси: vss@vss.justice.bg и vssop@vss.justice.bg

„Възложителят запазва правото си да сключи договор с лице, подало оферта в отговор на настоящата пазарна консултация. В случай че офертата или някоя от тях надвишават законовия праг, предвиден за директно възлагане съгласно чл. 20, ал. 4, т. 1 от ЗОП , възложителят ще използва офертите, подадени в отговор на настоящата пазарна консултация за целите на формиране на актуална прогнозна стойност на обществена поръчка, предмет на бъдещо възлагане, на основание чл. 44 от ЗОП. Представените в този случай стойности са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при възлагане на обществената поръчка.“
Лицата, участвали в пазарната консултация, няма да се ползват с предимство пред останалите участници.

Предложенията, както и всяка друга предоставена информация, ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП.
Пазарната консултация се извършва с цел определяне на прогнозната стойност на обществената поръчка.
 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

  • Техническа спецификация (Приложение № 1);
  • Индикативно ценово предложение (Приложение № 2);
  • Количествена сметка (Приложение № 3).
  • URL: https://app.eop.bg/today/409797

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД