Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6371142

Публикувана на: 27.09.2024

Краен срок: 11.10.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Фонд мениджър на финансови инструменти в България ЕАД

„Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ ЕАД стартира пазарни консултации в съответствие с чл. 44 от Закона за обществените поръчки във връзка със структурирането на Финансов инструмент за дялово и квази-дялово финансиране „Фонд за стартиращи предприятия на студенти и докторанти“ с общ бюджет от 12,52 млн. евро. 

Срещите ще бъдат провеждани в периода до 11.10.2024 г. В случай че желаете да вземете участие в консултациите, моля да направите резервация на електронния адресhttps://outlook.office365.com/owa/calendar/Bookings6@fmfib.bg/bookings/s/yk4ja9lrQEK69FQLMW6Slw2, като за да бъде валидна, тя трябва да бъде направена предварително. Независимо от това, ФМФИБ си запазва правото при необходимост да предложи промени в графика на провеждане, за което ще бъдете надлежно информирани и същото ще бъде съответно съгласувано с Вас. 

За повече информация, както и за подготовка за пазарните консултации, моля да се запознаете с документите, включващи и индикативна техническа спецификация за Финансовия инструмент, находящ се на електронния адрес https://www.fmfib.bg/bg/fi/21-dyalovi-i-kvazidyalovi-instrumenti/28-fond-za-startirashti-predpriyatiya-na-studenti-i-doktoranti за  „Фонд за стартиращи предприятия на студенти и докторанти“. 

При наличие на въпроси или технически затруднения, моля да се свържете с нас на office@fmfib.bg

URL: https://app.eop.bg/today/429560

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД