Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
6398539

Публикувана на: 09.10.2024

Краен срок: 16.10.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОБРИЧКА

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА
ПОКАНА
за участие в пазарни консултации по чл. 44 от ЗОП

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Община Добричка подготвя проектно предложение за кандидатстване за безвъзмездна финансова помощ (БФП) по процедура № BG06RDNP001-19.681 МИГ ДОБРИЧКА,  19.2-7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“. С цел определяне размера на разхода и съгласно условията за кандидатстване, в случай че разходът за който се кандидатства, не е включен в списък с референтни разходи на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ), се представят най-малко три съпоставими независими оферти. Кандидатите събират оферти, съгласно Закона за обществени поръчки (ЗОП), като публикуват в профила на купувача информация относно вида на инвестицията, която ще бъде заявена за финансиране, придружена с техническа спецификация с посочени минимални параметри или подробно описание на актива.
В тази връзка Ви каня да представите оферта с предложени цени за активите, подробно описани в приложената към настоящата покана Техническа спецификация – Приложение 1. Активите ще бъдат обект на обявяване на обществена поръчка за „Оборудване и обзавеждане на обект: Преустройство на част от сграда ДГ „Здравец“ в социална инфраструктура - в УПИ XI, кв. 12, по плана на село Стожер, община Добричка“.
Моля, офертите Ви да бъдат предоставени съгласно приложения образец – Приложение 2.
Представените от Вас в настоящата пазарна консултация стойности са с индикативен характер и не са обвързващи, в случай на последващо участие при възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП.
Офертите се представят до 23:59 часа на 16.10.2024 год. в ЦАИС ЕОП или в електронен формат чрез електронно писмо с тема: „Оферта за „Оборудване и обзавеждане на обект: Преустройство на част от сграда ДГ „Здравец“ в социална инфраструктура - в УПИ XI, кв. 12, по плана на село Стожер, община Добричка“, подадено на адрес: obshtina@dobrichka.bg.
Цялата информация, разменена по повод подготовката за възлагане на обществената поръчка, включително и полученият от възложителят резултат ще бъдат публикувани в профила на купувача на Община Добричка.
Ще бъдат разгледани предложения постъпили в посочения срок и съдържащи данни за оферента (име, ЕИК), както и подпис на представляващия или на упълномощеното от него лице – в този случай се прилага пълномощно.

Приложения:
Приложение № 1- Техническа спецификация;
Приложение № 2- Оферта за участие;

СОНЯ ГЕОРГИЕВА
Кмет на Община Добричка
 

URL: https://app.eop.bg/today/433186

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД