Покана до определени лица

Обявлението е в архива.
6194866

Публикувана на: 11.07.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: 57500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ПЪРВА СПЕЦИАЛИЗИРАНА АКУШЕРО-ГИНЕКОЛОГИЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА СОФИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00830-2024-0012

1. ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ ПРЕДМЕТ НА ПОРЪЧКАТА, КАСАЕЩИ НАДГРАЖДАНЕ НА ВНЕДРЕНИ И ФУНКЦИОНИРАЩИ СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ:
Предоставяне на допълнителни лицензни /при необходимост/ с безсрочно право на ползване за посочените по-долу софтуерни продукти и интегрирането им към съществуващата болнична информационна система. Лицензните касаят софтуерните продукти, както следва:
- Гама КОДМАСТЕР
- Гама МУЛТИЛАБ
- Гама МУЛТИЛАБ - КААВ
- Гама СТОР
- Гама КОНТ
- Гама ФУ ЛИНК
- Гама СТОР ВЕРИФИКАЦИЯ
- Гама СЕСПА ЛИНК
- Гама КОНКУРЕНТ
- Гама АДМИН
Предоставяните нови лицензи следва да притежават функционалните възможности съответстващи на нормативната уредба и на постигнатите функционални възможности за идентични продукти, налични към датата на приемането им и да бъдат интегрирани в болничната информационна система.

2. СЪПРОВОЖДАЩИ ДЕЙНОСТИ ПРЕДМЕТ НА ПОРЪЧКАТА, КАСАЕЩИ ПОДДРЪЖКАТА И АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА ВНЕДРЕНИ И ФУНКЦИОНИРАЩИ СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ:
Съпровождащите дейности включват дейности по абонаментно и извънабонаментно обслужване на специализирания софтуер /посочен в т.1/, за който Възложителят е придобил лицензионни права за ползване.
Подробно описание на предмета на обществената поръчка, методиката за оценка на офертите, изискванията към личното състояние и критериите за подбор на участниците, както и указанията за подготовка на офертите и провеждане на процедурата са налични в прикачените файлове към обществената поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/385987

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД