Придобиване на нови технологии с акцент върху цифровизацията

Обявлението е в архива.
5352252

Публикувана на: 29.11.2023

Краен срок: 08.12.2023

Прогнозна стойност: 49900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

Наименование (Наименование на бенефициент от договор за БФП)
БУЛКОА ЕООД
ЕИК (ЕИК на бенефициент от договор за БФП)
ЕИК
Номер
131323593
Предмет на предвидената процедура
Придобиване на нови технологии с акцент върху цифровизацията на производствените процеси с оглед на разширяване на производствения капацитет и разнообразяване на предлаганите продукти и услуги - внедряване ERP система
Обект на процедурата
Доставка
Приложим нормативен акт
ПМС
Тип на процедурата
Избор с публична покана
Прогнозна стойност съгласно обявление
49 900.00
Дата на обявление
29.11.2023
Крайна дата за подаване на оферти
08.12.2023
Описание
Настоящата дейност ще бъде изпълнена чрез придобиване на следните високотехнологични активи:
* ERP система - 1 бр.
Предвидените за придобиване активи ще допринеса по следния начин за "ЦИФРОВИЗАЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ ПРОЦЕСИ":
* ERP система - 1 бр.
Чрез въвеждането на заложената по проекта ERP система, "Булкоа" ЕООД ще постигне подобрена производителност, повишената ефективност, оптимизирани разходи и рационализирани процеси. Чрез използването на този вид софтуер, компанията ще реализира управление на ежедневните бизнес дейности като продажби, поръчки, управление на риска, както и управление на всички операциите по веригата. Основните преимущества на посочената ERP система ще даде възможност компанията да разполага с надеждност на данни, подобрена ефективност, точно прогнозиране, персонално отчитане, по-добро и ясно взаимодействие между отделите, по-добра мобилност.
Заложената ERP система ще се използва за свързване на множество бизнес процеси и ще позволи обмена на данни между тях, като за целта събират споделени данни на организацията от множество източници. ERP системата ще елиминира дублирането на информация и ще осигури цялостна картина за бизнеса, при един-единствен източник.
Всички активи заложено по проекта имат цифровизирани системи, които могат да се включат към ERP системата. По този начин намаляването на ръчното въвеждане на информация ще спести време, ще предпазва от грешки и ще минимизира дублиране на процесите. Това не само подобрява производителността, но и намалява значително възможността за работа с неточни данни. Внедряването на ERP софтуер подобрява ежедневните бизнес дейности чрез опростяване на процесите, което улеснява събирането на информация от всички отдели в реално време.
Предвидените за придобиване активи ще допринеса по следния начин за РАЗШИРЯВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВЕНИЯ ПРОЦЕС:
С въвеждането на ERP система ще има възможност за централизирано менажиране на дейностите в цялата фирма, както и контрола на изпълнението на поставените задачи. Планирането на ресурсите – материални, дълготрайни, времеви, човешки, финансови и др. ще бъдат с много по-добра координация, което неминуемо ще доведе до подобряване на производствения процес.
Внедряването на ERP система ще доведе до по-висока ефективност и подобрена производителност. Тя ще даде възможност в реално време да се разглеждат всички аспекти на бизнеса и ще позволи да се вземат незабавни и добре информирани решения въз основа на статистически показатели. Всичко това води до по-голяма ефективност и производителност, които са важни конкурентни предимства.

Прикачени документи

Final_TP_ERP_11.23.zip Свали

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД