Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
6144089

Публикувана на: 28.06.2024

Краен срок: 08.07.2024

Прогнозна стойност: 180000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 03788-2024-0014

Предмет на настоящата обществена поръчка е предоставяне на универсални пощенски услуги за нуждите на „Център за градска мобилност“ ЕАД за период от 12 (дванадесет) месецаДейностите предмет на поръчката включват извършване на универсални пощенски услуги по смисъла на чл. 32 от Закона за пощенските услуги. В предмета на обществената поръчка са включени следните пощенски услуги:
1. Приемане, пренасяне и доставяне на вътрешни и международни пощенски пратки /с предимство и без предимство, препоръчани и непрепоръчани, с известие за доставка и без известие за доставка/, както следва:
а) кореспондентски пратки – до 2 кг;
б) малки пакети – до 2 кг;
в) печатни произведения – до 5 кг.
2. Приемане, пренасяне и доставяне на вътрешни и международни пощенски колети до 20 кг. /границата за теглото, когато се отнася за колети от други страни, може да бъде и по-висока/.
3. Допълнителни услуги „препоръка“ и „обявена стойност“.
4. Предоставянето на услугите ще се извършва по места до/от съответните структурни звена на „Център за градска мобилност“ ЕАД а именно: административната сграда на „Център за градска мобилност“ ЕАД, с адрес: гр. София, бул. „Кн. Мария Луиза“ № 84 и гр. София, ул. „Будапеща“ № 17.

URL: https://app.eop.bg/today/396534

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД