Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
6137095

Публикувана на: 26.06.2024

Краен срок: 08.07.2024

Прогнозна стойност: 648655.83 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА КРУМОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00467-2024-0024

За обекта предмет на обществената поръчка има изготвен и одобрен инвестиционен проект, който ще е неразделна част от документацията за обществената поръчка. Техническата спецификация, свързана с изпълнението на СМР, е описана и рамкирана в инвестиционния проект, както по отношение на вида и спецификацията на отделните използвани материали, така и по отношение на начина и технологията на изпълнение. С оглед на което, по отношение на техническите спецификации за изпълнение на настоящия обект, следва да бъдат използвани тези посочени в инвестиционния проект и КСС, които са част от настоящата документация.
Строежът е ПЪРВА ГРУПА, ТРЕТА КАТЕГОРИЯ съгласно ЗУТ и Наредба № 1 за номенклатурата на видовете строежи.
Съгласно действащите разпоредби в предмета на поръчката е включено и изработването от изпълнителя на част ПБЗ и част ПУСО за обекта.
Целта при изграждането на обекта е във връзка с по-рационалното използване на сцената в централен парк Крумовград и създаване на благоприятна и удобна среда за провеждане на културни мероприятия.
В северната част на централен парк Крумовград е изградена съществуваща сцена и равна площадка на север - североизток пред сцената. В близост до сцената е изградена административна сграда със санитарни помещения за обществено ползване.
Предвижда се изгражданне на трибуна с места за настаняване срещу съществуващата сцена и покритие на двете съоръжение с метални навеси с покритие от термопанели.
Проектно решение:
Предвидено е изграждане на:
Трибуна
- Стоманобетонна конструкция с полукръгло сечение, с разположени на 14 стъпала с ширина 80 см, на които са инсталирани 13 реда пейки, като всяко стъпало  служи и за пътека и за основа на седалките.
- 282 места за настаняване на посетители, на сглобяеми пейки с декинг дъски.
- Местата за посетители на всеки ред постепенно се увеличават от 16 до 25 бр. като всяко следващо ниво е на 30 см по-високо от предходното и със стъпка 80 см между редовете.
- Свободното пространство под изградената трибуна ще се използва като складово помещение, като се огради с тухлени зидове.
- Предвиден е достъп за лица с увреждания. Предвидени са места за хора в инвалидни колички на ниво на терена /10 места/, по тази причина и първото ниво е на 60 см височина от терена.
- Задната част на трибуната се оформя като шкарпа с озеленяване по височина.
Навеси - Изграждат се 2 навеса над съоръженията.
- Първият навес е разположен над сцената, като към дъното на сцената се подпира от вертикална преградна стена.
- Вторият навес е от две секции, разположени стъпалообразно над трибуната, на различна височина.
Ремонтни работи
- Предвиденият строеж ще засегне сцената, съществуващата настилка /плочника/ на площадката и част от алеята със стълбище, водещо към северната граница на парка.
- Предвижда се възстановяване на сцената, плочника и разширяване на пътеката и стълбището до границата на имота в частта където е необходимо.
В конструктивно отношение трибуната ще се изпълни по монолитен начин, с плочогредова конструктивна система.
С цел защита на трибуните се полага хидроизолация и завършващо покритие от полиуретанова течна мембрана и защитно алифатно покритие.
Във фасадно отношение страничните плътни стени на трибуната ще се завършат с цветна вароциментова мазилка, а на гърба на трибуната ще се изгради тревна шкарпа.
Прозорците в складовото помещение ще са PVC със стъклопакети, а вратите метални.
Предвижда се монтиране на пейки от декинг дъски на метална носеща конструкция, неподвижно закрепени за бетоновата основа.
За предотвратяване падане от височина ще се монтират предпазни парапети от инокс, остъклени с триплекс по страничните фасади на трибуната.
Конструкцията на навесите ще е метална, сглобяема, с покрив от термопанели с дебелина 4 см. Водоотвеждането ще е по скрит улук.
 

URL: https://app.eop.bg/today/405574

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД