Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
6215291

Публикувана на: 19.07.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: 190000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА ТРАНСПОРТА И СЪОБЩЕНИЯТА

Уникален номер на поръчката: 00042-2024-0010

1. Анализ и препоръки за възможностите дружеството да получи държавна помощ под формата на компенсации за извършване на 2 (две) УОИИ, възложени за изпълнение на „Български пощи“ ЕАД – универсална пощенска услуга и изплащане на пенсии чрез пощенски станции съгласно правилата на Съобщение на Комисията – Рамка на Европейския съюз за държавна помощ под формата на компенсации за обществена услуга;
2. Правни консултации при изготвянето на уведомленията включително:
а) разработване на правните елементи от уведомленията;
б) преценка от правна гледна точка на съдържанието на икономическата разработка на уведомленията, в т. ч. за съответствие с препоръките по т. 1, координация на работата с избрания от Министерството на транспорта и съобщенията финансово-икономически консултант и представяне на крайните варианти на уведомления до ЕК, пред Министерството на транспорта и съобщенията;
в) правно консултиране при нотификациите пред ЕК, включително, но не само при преговорите и консултациите с екипа на ЕК, който ще работи по темите, съдействие и активно участие при отразяване на бележки и препоръки на службите на ЕК.
Изпълнителят следва да изготви съответните документи, предмет на услугата на английски език и да оказва необходимото съдействие на английски език.
 

URL: https://app.eop.bg/today/409010

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД