Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
6127017

Публикувана на: 21.06.2024

Краен срок: 16.07.2024

Прогнозна стойност: 500000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: КОМИСИЯ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯТА

Уникален номер на поръчката: 00610-2024-0010

Целта на настоящата обществена поръчка е избор на изпълнител за осигуряване на логистика и организационно-техническа подготовка при провеждането на различни събития, свързани с дейността на КРС.
Логистиката и организационно-техническата подготовка включват: хотелско настаняване, осигуряване на оборудвани конферентни зали, техническо осигуряване, транспорт, хранене, кафе-паузи, други съпътстващи дейности.  
Ориентировъчно количество и обем на поръчката: В обхвата на настоящата обществена поръчка се включват две основни дейности:

  • Дейност 1: Организиране на 3-то Пленарно заседание на Органа на европейските регулатори в областта на електронните съобщения през 2025 година с международно участие;
  • Дейност 2: Организиране на изнесени семинари извън територията на гр. София и съответно организиране на официални събития на територията на гр. София.

  • Възложителят си запазва правото да заявява различен брой събития по Дейност 2, в зависимост от наличните средства по договора за изпълнение на настоящата обществена поръчка.

    Подробните изисквания са посочени в техническата спецификация, неразделна част от поканата за участие в процедурата.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/389869

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД