Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
6027137

Публикувана на: 10.05.2024

Краен срок: 21.05.2024

Прогнозна стойност: 110000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ЮЖНОЦЕНТРАЛНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02718-2024-0048

Възлагането на поръчката е с цел осигуряване на обслужването на общата кореспонденция на Централното управление /ЦУ/ и териториалните поделения /ТП/ на "Южноцентрално държавно предприятие" /ЮЦДП/, гр. Смолян чрез извършване на универсални пощенски услуги по смисъла на Закона за пощенските услуги.
Дейностите предмет на процедурата включват извършване на универсални пощенски услуги по смисъла на чл.32 от Закона за пощенските услуги за ЦУ и териториалните поделения на „ЮЦДП“, гр. Смолян. Услугата обхваща дейности по приемане, пренасяне и доставяне на вътрешни и международни пощенски пратки, както следва: кореспондентски пратки - до 2 кг; малки пакети - до 2 кг; приемане, пренасяне и доставяне на вътрешни и международни пощенски колети - до 20 кг; допълнителни услуги „препоръка” с „известие за доставяне” и „обявена стойност”. Всички пощенски пратки следва да бъдат с предимство – пренасят се и се доставят по най-бързия възможен начин. Услугата вътрешни пощенски колети ще бъде ползвана за изпращане в населени места, различни от мястото на подаване.
Местата, от които ще бъдат събирани и приемани всички пратки са административната сграда на ЦУ и административните сгради на ТП на Южноцентрално държавно предприятие – гр. Смолян /ЮЦДП/ попадащи в териториалния обхват на дейност на предприятието. Подробна и детайла информация за всички териториални поделения на ЮЦДП - гр. Смолян е налична на официалната интернет страница на ЮЦДП - Смолян на следния линк - https://ucdp-smolian.com/bg/teritorialni-podeleniya.
Общата прогнозната стойност на поръчката е размер на 110 000 лв. без ДДС.
Срок на изпълнение е 36 (тридесет и шест месеца), считано дата на сключване на договора.
Възложителят ще сключи договор за възлагане на услугата след влизане в сила на решението за откриване на процедурата.
Услугите ще се извършват след заявка от ЦУ и съответното ДГС/ ДЛС. Стойността на извършваните услуги е за сметка на ЦУ и поделението, ползващо услугата. Възложителят не се задължава да достигне посочената обща стойност на поръчката.

URL: https://app.eop.bg/today/385512

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД