Публично състезание

Обявлението е в архива.
5254237

Публикувана на: 21.09.2023

Краен срок: 11.10.2023

Прогнозна стойност: 120000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА САПАРЕВА БАНЯ

Уникален номер на поръчката: 00761-2023-0009

В обхвата на поръчката са включени дейности по поддържане на общинската пътна мрежа при зимни условия. Предметът на поръчката включва почистване от сняг и лед и третиране против заледяване (опесъчаване) на пътните настилки и съоръжения по маршрути/участъци/ посочени  по-долу. Общата дължина на пътищата, които подлежат на зимно поддържане е 72,45 км в следните населени места:
- гр. Сапарева баня
- с. Паничище
- с. Сапарево
- с. Овчарци
- с. Ресилово
Основните дейности за зимно поддържане на пътищата включват почистване от сняг и лед с високо проходима техника и третиране против заледяване (опесъчаване) на общински пътища на територията на Община Сапарева баня, с обща дължина 72,45км. При конкретни извънредни или аварийни ситуации, Възложителят може да разпорежда промяна на приоритетите, наемане на допълнителна техника, употреба на инертни материали и др. по преценка след съгласуване с изпълнителя. Възложителят може да възлага снегопочистване на пътни участъци извън маршрутите, свързани с конкретни нужди на населението. Проходимостта на всички пътни трасета се осигурява съгласувано с възложителя, за да се предприемат действия против хлъзгане и обледяване, като се осигурят и създадат нормални условия за движение на МПС при зимни условия. Контролът за изпълнение ще се упражнява от оправомощени представители на Възложителя. Възложителят може да възлага изпълнението на допълнително възникнали видове работи, свързани технологично с предмета на поръчката, които не са могли да му бъдат известни към датата на процедурата, в рамките на осигурените средства.Доставката на  материалите за опесъчаване  е задължение на Възложителя.
С изпълнение на услугите, включени в предмета на настоящата обществена поръчка се предвижда да се постигне:
-  Подобряване на състоянието на пътната инфраструктура при зимни условия;
-  Създаване на условия за по-бързото и гарантирано придвижване по отделните пътни артерии при зимни условия;
- Осигуряване на необходимата проходимост по всички артерии, както и достъп до всички институции, обслужващи ежедневно населението – здравни и учебни заведения, квартални търговски обекти, общински и държавни служби и др. Подобряване на организацията на движение и повишаване езопасността на пътуващите.

URL: https://app.eop.bg/today/331785

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД