Публично състезание

Обявлението е в архива.
6354691

Публикувана на: 20.09.2024

Краен срок: 15.10.2024

Прогнозна стойност: 491450.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МЕЗДРА

Уникален номер на поръчката: 00007-2024-0024

Обекта представлява междуквартална площадка с обща площ от 3900 м2. На територията на площадката има съществуващи детски съоръжения, които са предвидени за демонтаж , тъй като са в лошо състояние, морално остарели и не отговарят на съвременните изисквания за настилките. Премахват се и всички съществуващи навеси, пейки, кошчета и асфалтови настилки. Запазват се само бетоновите настилки на централните алеи и съществуващите стъпала, който ще се обновят чрез облицовка.
Дървесната растителност се запазва изцяло, тъй като не се засяга от бъдещите строителни дейности. Предвижда се доизграждане на алейната мрежа и изграждане на детска площадка, включваща три зони за деца от 3 до 12 години и две зони за деца от 0 до 3 години, както и кътове за отдих и спортни занимания - мини игрище, фитнес, шах, тенис маса.
В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, изискванията на Възложителя за видовете и количествата СМР и условията на изпълнението на настоящата обществената поръчка, са подробно описани и регламентирани в Техническата спецификация и в приложената проектна документация за обекта, неразделна част от настоящата документация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/428150

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД