Публично състезание

Обявлението е в архива.
5970379

Публикувана на: 16.04.2024

Краен срок: 07.05.2024

Прогнозна стойност: 14200.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮЖНОЦЕНТРАЛНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02718-2024-0021

Поръчката се провежда с цел извършване на неуниверсални пощенски услуги между ЦУ на ЮЦДП и териториалните му поделения на територията на област Смолян, между самите териториални поделения и между ЦУ на ЮЦДП/териториалните поделения и други получатели в страната и чужбина.
В предметния обхват на настоящата обществена поръчка се състой в извършване на куриерски услуги по смисъла на Закона за пощенските услуги в това число – приемане, превозване, доставяне, връчване и – при поискване от посочените поделения на ЮЦДП (Централно управление и териториалните поделения на територията на област Смолян) – осведомяване за движението на пратките.
Мястото за изпълнение на поръчката са Административните сгради на ЦУ на ЮЦДП и териториалните му поделения на територията на област Смолян.
Прогнозната стойност на поръчката е в размер на 14 200 лв. (Четиринадесет хиляди и двеста лева и нула ст.) без ДДС. 
Това е и пределната стойност, която не следва да бъдат надхвърляна.
Стойността на конкретно извършваните услуга е за сметка на поделението, ползващо услугата.
Възложителят и поделенията, от чието име се възлага настоящата процедура не се ангажират с ползване на услуги за цялата прогнозна стойност на поръчката.
Обществената поръчка се финансира със собствени средства на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ и поделенията, от чието име се възлага поръчката.

 

URL: https://app.eop.bg/today/373815

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД