Публично състезание

Обявлението е в архива.
6106329

Публикувана на: 13.06.2024

Краен срок: 09.07.2024

Прогнозна стойност: 530966.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"

Уникален номер на поръчката: 05326-2024-0001

Обект на настоящата обществена поръчка е строителство по смисъла на чл.3, ал.1, т.1 от Закона за обществените поръчки („ЗОП“) с предмет: „ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН И СЪБЛЕКАЛНИ НА (СЕДМО) СРЕДНО УЧИЛИЩЕ „ОТЕЦ ПАИСИЙ”, ГРАД СМОЛЯН, УПИ II-49 - ЗА УЧИЛИЩЕ, КВ. 1015“.
Съществуващият училищен комплекс се състои от няколко сгради, свързани помежду им - седем основни корпуса /блокове/ за обучение и администрация, корпус с кухня, столова, актова зала, коридор и съблекални и корпус с физкултурен салон и съблекални. Застроената площ на физкултурния салон 458 кв. м, а на съблекалните – 188 кв. м,  или общо - 646 кв. м.
Сградите не са ремонтирани.
Покривът на съблекалните е ламаринен – едноскатен. Дограмата е стара и неефективна. Покривът на физкултурния салон е плосък, силно компрометиран - течащ, без възможност за отвеждане на водата извън сградата. Физкултурният салон е с паркетна настилка. Боята по стените и мазилката по таваните са в лошо състояние. Съществуващото осветление е неефективно. Оборудването на залата е старо и амортизирано. В съблекалните подовата настилка от гранитогрес и облицовката с фаянс по стени са също в незадоволително състояние. Изградените душ зона и тоалетна са неизползваеми. Няма монтирани мивки, душове, шкафчета и пейки. Необходима е подмяна на тоалетни чинии и казанчета и доставка на санитария.
Предоставеното с инвестиционния проект технологично решение предвижда изпълнение на следните основни строителни работи:
Предвидените дейности включват ремонт на помещенията - физкултурен салон и съблекални.
По част „Архитектура“ следва да се изпълнят строителни демонтажни и монтажни работи, както следва:
Демонтират се дървената ламперия, подовите настилки, фаянсовата облицовка, съществуващата дограма и се очуква подкожушената мазилка по стени и тавани. В съблекалните се полага нова изравнителна циментова замазка. Извършва се боядисване с латекс по стени и тавани. По подовете се полага гранитогрес. Изпълнява се облицовка от фаянс до 2 м.
Във физкултурния салон се изпълнява саморазливна замазка и се монтира винилова спортна настилка с дебелина 8 мм.
Изкърпва се мазилката за подравняване на основата и в съблекалните се изпълнява окачен таван от гипскартон на конструкция и минерална вата 15 см. Полага се нова гипсова шпакловка по стени и тавани, грундира се и се боядисва с латекс.
Подменят се дограма, хидроизолация на покрив, подмяна на улуци и водосточни тръби. Монтират се прозорци от  PVC  шесткамерен профил, троен  стъклопакет, к + бронзе / U ≤ 1,4 W/m2K и алуминиеви врати.
По част „ВиК“ следва да се извърши: подмяна на съществуващата амортизирана водопроводна инсталация на санитарните възли и душовете към съблекалните в сградата на училището, както и да се осигури топла вода за санитарните възли и душовете от бойлери съгласно проекта; подмяна на канализационната инсталация в обхвата на проекта.
По част „Електрическа“ следва да се извършат строителни работи на: захранващи линии и електрически табла; осветителна инсталация и контакти; видеонаблюдение; и гласово оповестяване.
По част „ОВК“ следва да се извършат строителни работи по изпълнение на: отоплителна инсталация; климатична инсталация; и вентилационна инсталация.

URL: https://app.eop.bg/today/398116

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД