Публично състезание

Обявлението е в архива.
6149100

Публикувана на: 01.07.2024

Краен срок: 26.07.2024

Прогнозна стойност: 98930.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЕКО АНТРАЦИТ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01546-2024-0007

Предметът на обществената поръчка е свързан с изготвянето на проектно-сметна документация за извършване на набор от проектни решения, свързани с определяне обхват на неотложни превантивни мероприятия, с които да се ограничи развитието на свлачищните процеси в югозападния борд на рудник „Медет, като се проектират мероприятия за контролиране на повърхностния отток и извеждането му извън свлачищната зона и възпрепятстване на процесите на инфилтрация на повърхностните води в свлачищното тяло.
Проектирането се извършва във фаза „Работен проект” на избрано проектно решение, съобразно възможностите за  частично или пълно ликвидиране на негативните процеси, в зависимост от изискванията на действащата нормативна уредба. Проектната документация следва да осигурява всички необходими, съобразно спецификата на обекта части и да бъде изработена в обем и съдържание, достатъчни за изпълнение на строителството, с конкретни проектни решения, видове и количества СМР.
 

URL: https://app.eop.bg/today/406459

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД