Публично състезание

Обявлението е в архива.
5261244

Публикувана на: 25.09.2023

Краен срок: 16.10.2023

Прогнозна стойност: 65000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РАДНЕВО

Уникален номер на поръчката: 00662-2023-0043

Почистването включва събирането на отпадъци изхвърлени на нерегламентирани места с челен товарач (фадрома) и 2 на брой самосвали, както и транспортирането им до ПС Гълъбово, биоплощадката или РЦУО Стара Загора.
Обема на почистването е, както следва:

  • 50 м/см челен товарач (фадрома) за село Сърнево - за периода от датата на сключване на договора до 31.12.2023 г. (вкл.);
  • по 50 м/см за всеки самосвал (2 на брой) за село Сърнево - за периода от датата на сключване на договора до 31.12.2023 г. (вкл.).

Дейностите, броя машиносмени и срокът за изпълнение, ще бъдат възлагани (писмено) от Възложителя или упълномощени от него лица.
Изисквания за качеството на извършената услуга:

  • Ръчно или механизирано товарене;
  • Почистване на района с лопата за боклук при товаро-разтоварните операции и при необходимост извършване на уборка на почистения терен;
  • Транспортиране на отпадъците.

Отпадъците от нерегламентираното сметище, които не са от растителен
произход се транспортират до ПС Гълъбово или РЦУО Стара Загора със специализирани автомобили-самосвали. При транспортиране на събраните отпадъци или материали не трябва да се допуска тяхното разпиляване, т.е самосвалите да бъдат оборудвани с брезент.
Отпадъците от растителен произход се събират, извозват и разтоварват (разделно) на площадката за биологично третиране на биоразградими отпадъци от растителен произход в същия работен ден, като за целта е необходимо да се използват товарени автомобили - самосвали. Мястото на разтоварване на отпадъка на обект: „Площадка за биологично третиране на биоразградими отпадъци от растителен произход“ ще бъде определяно от служителите на площадката.
Възложителят осигурява на Изпълнителя достъп при контролно- пропускателния режим на площадката и съгласува работното време, с цел синхронизиране с графика за извозване на отпадъците.
   В обхвата на 1 (една) машиносмяна (8 часа) се включва времето за транспортиране на отпадъците до ПС Гълъбово, РЦУО Стара Загора или биоплощадката.
Подробно описание на дейностите и изискванията по изпълнение на поръчката се съдържа в Техническата спецификация – неразделна част от настоящата документация за обществена поръчка (Приложение № 1).

URL: https://app.eop.bg/today/331702

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД