Публично състезание

Обявлението е в архива.
5500816

Публикувана на: 23.01.2024

Краен срок: 13.02.2024

Прогнозна стойност: 5250000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МОНТАНА

Уникален номер на поръчката: 00019-2024-0002

Основният проблем, който община Монтана си поставя за цел да преодолее, е лошото състояние на пътната инфраструктура на територията на община Монтана.
Целта на тази поръчка е Възложителят да избере Изпълнител, притежаващ професионална квалификация и практически опит в областта на изпълнението на изграждане, реконструкция, основен ремонт, текущ ремонт на пътища и/или пътни участъци, включващи рехабилитация на пътни настилки, организация и безопасност на движението чрез изпълнение на хоризонтална маркировка и вертикална сигнализация, подобряване на отводняването, на когото Община Монтана да възложи изпълнението на строително-ремонтните работи за обекта на настоящата поръчка.
Съществуващият път е в лошо състояние: с намален напречен габарит; конструкция на пътната настилка, неотговаряща на действащите норми за носимоспособност и увеличената интензивност на движение; банкети – липсващи или компрометирани; мостови съоръжения - водостоци, на които не са извършвани ремонти и/или реконструкции от построяването им.
С основният ремонт на пътя се цели чрез възстановяване и замяна на конструктивни и геометрични елементи и съоръжения и изпълнението на нови такива, с които се увеличават носимоспособността, устойчивостта и трайността на пътя и съоръженията към него, да се подобрят транспортно-експлоатационните качества и се осигурят по-добри условия за удобен, безопасен и икономичен транспорт на пътници и товари.
Обхватът на строително-ремонтните работи, предмет на възлагане в настоящата поръчка обхваща основен ремонт и рехабилитация Път MON1062 (ІІІ-112) – с. Смирненски – с. Буковец – гр. Брусарци – с. Белотинци от км 12+400 до км 16+900 с обща дължина от 4 500 метра и е с габарит на пътното платно от 7 м ширина.
В изпълнение на възложената му обществена поръчка, ИЗПЪЛНИТЕЛЯ следва да осъществи подробно описаните строително-монтажни работи, съгласно Образец КСС от настоящата документация.

URL: https://app.eop.bg/today/353217

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД