Публично състезание

Обявлението е в архива.
6102897

Публикувана на: 12.06.2024

Краен срок: 02.07.2024

Прогнозна стойност: 166666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 00267-2024-0048

Предметът на поръчката обхваща периодични доставки на електроматериали, наричани по-нататък „стоки“ и/или „продукти“, в съответствие с техническата спецификация и образците на техническо и ценово предложения – неразделна част от документацията за обществената поръчка.
Изпълнението на всички дейности ще се осъществява след предварителна заявка от страна на общинските заведения, подавани на изпълнителя в писмен вид.
Доставките ще се извършват франко посочен във всяка конкретна заявка административен адрес на територията на град Пловдив.
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както и правата и задълженията на Възложителя и на Изпълнителя, са съгласно Проекта на договор, Техническите спецификации на Възложителя, Техническото и Ценовото предложение на Изпълнителя.
Количествата електроматериали посочени в списъка с артикули на детайлното Ценово предложение  на Възложителя са прогнозни за 12 месеца и Възложителят си запазва правото в срока на действие на договора, да не заяви в пълен обем дадено прогнозно количество стока, както и да заявява достави на стоки над посочените за тях прогнозни количества, до достигане на общата стойност на Договора.

URL: https://app.eop.bg/today/379455

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД