Публично състезание

Обявлението е в архива.
6361148

Публикувана на: 24.09.2024

Краен срок: 15.10.2024

Прогнозна стойност: 4466044.17 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РАДОМИР

Уникален номер на поръчката: 00535-2024-0018

Предметът на обществената поръчка включва:
- Изпълнителят на договора за съответния обект, следва да реализира изпълнение на строително - монтажните работи (СМР), съгласно Инвестиционния проект и Техническото предложение за изпълнение на обществената поръчка, предписанията и заповедите в Заповедната книга, в т.ч. предвидените СМР с Количествено – стойностната сметка (КСС) към съответния договор.
- Доставка и влагане в строителството на необходимите и съответстващи на Техническите спецификации и на Инвестиционния проект за съответния обект строителни продукти.
- Производство и/или доставка на строителни детайли/елементи и влагането им в строежа.
- Изпълнителят ще изиска от Възложителя, при необходимост, осигуряване на терени за нуждите на строителството, в съответствие с разпоредбите на чл. 38 от Закона за пътищата – за временно строителство, за производствени полигони (бази) за нуждите на строителството, за складиране на материали и техника и други нужди, във връзка с изпълнение на строителството, установени с Плана за безопасност и здраве, само в случаите, когато същите са извън територията, върху която се изгражда строежа.
- Изпълнителят трябва да осигури здравословни и безопасни условия на труд по време на строителството.
- Изпълнителят на съответния договор има ангажимент за изграждане на временни отбивни пътища и/или временна организация на движението, съгласно изискванията на Техническите спецификации и възстановяване на пътищата, използвани по време на строителството.
- При необходимост извършване на работи по преместване, при изпълнение на строителството, на подземни и надземни мрежи и съоръжения.
- Организиране на дейностите по събиране, транспортиране, обезвреждане и оползотворяване на строителните и другите отпадъци, възникнали в резултат на осъществяване на дейностите, в съответствие с изискването на българското законодателство и проекта.
- Извършване на необходимите изпитвания и лабораторни изследвания.
- Съставяне на строителни книжа и изготвяне на екзекутивна документация на строежа.
- Участие в процедурата по въвеждане на строежа в експлоатация.
- Отстраняване на недостатъците, установени при предаването на строежа и въвеждането му в експлоатация.
- Отстраняване на проявени дефекти през гаранционните срокове на строежа.
- Всички останали дейности, необходими за изпълнението на предмета на обществената поръчка и гаранционното поддържане на строежа.

Изпълнението на проекта, обект на настоящата обществената поръчка е предвидено да се раздели на два участъка, съгласно издадено Разрешение за строеж № 45/01.04.2024 г. :

 -Участък 1 - от кръстовището със съществуващ асфалтов път ІІІ - 627 /с. Друган – Радомир/ до  кръстовището с път PER 2135 (отклонението за с.Долни Раковец) с дължина 3507 м.
-Участък 2 – от кръстовището с път PER 2135 /отклонение за с.Долни Раковец/ до кръстовището с път III-6041 в с.Кондорфей, с дължина 3267 м.

Общата дължина на  трасето за ремонт е 6774 m.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложената към документацията техническа спецификация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/416338

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД