Публично състезание

Обявлението е в архива.
6099913

Публикувана на: 12.06.2024

Краен срок: 03.07.2024

Прогнозна стойност: 880713.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СЛИВО ПОЛЕ

Уникален номер на поръчката: 00701-2024-0011

Предметът на настоящата обществена поръчка е „Подобряване на енергийната ефективност на общински сгради на територията на община Сливо поле по обособени позиции, финансирнани по Административен договор за БФП No BG06RDNP001-7.020-0103-C01 по ПРСР 2014-2020, както следва:
1. Обособена позиция № 1 с предмет: „Изграждане на автономна фотоволтаична инсталация с акумулаторен блок на покриви на сгради в УПИ I-493, кв.67 по регулационния план на гр. Сливо поле (сградата на общинска администрация), гр. Сливо поле, община Сливо поле“;
2. Обособена позиция № 2 с предмет: „Изграждане на автономна фотоволтаична инсталация с акумулаторен блок на покрив на сграда в ПИ 63668.151.716, ул. „Цар Борис I“ № 8 (сграда на ОУ Св.св. Кирил и Методий), с. Ряхово, община Сливо поле;
3. Обособена позиция № 3 с предмет: „Изграждане на автономна фотоволтаична инсталация с акумулаторен блок на покриви на сгради в УПИ VIII-152, кв.55 по регулационния план на гр. Сливо поле, ул. „България“ № 15 (сградата на СОУ Паисий Хилендарски), гр. Сливо поле, община Сливо поле“.
По обособена позиция № 1 обектът на СМР е изграждане на фотоволтаична инсталация за производство на електрическа енергия (ФЕЦ) изградена върху покривите на съществуващи сгради в I-493, кв.67   в  гр. Сливо поле, осигуряваща електроенергия за собствени нужди, по реда и условията на чл.25а от ЗЕВИ. Имотът е захранен с електроенергия от разпределителната мрежа на „Електроразпределение Север“ АД.            
Обектът е шеста категория съгласно чл.147, ал.(1) от ЗУТ и чл.13 , ал.2 от Наредба № 1 за номенклатурата на видовете строежи. Фотоволтаичната инсталация ще се изгради върху покрива на съществуваща сграда на Община Сливо поле.  Модулите се монтират посредством скоби закрепени за дървената конструкция на покрива, под покривното покритие.
Съгласно чл. 26 /2/ от ЗЕВИ ще използва произвежданата електрическа енергия за собствено потребление. ФЕЦ няма да отдава излишната ел. енергия към електроразпределителната мрежа.
Заявената максимално генерирана мощност е 20 кW. Точката на присъединяване на ФВЦ е от главното разпределително табло /табло ниско напрежение ТНН/ на сградата.

- По обособена позиция № 2 обектът на СМР е изграждане на фотоволтаична инсталация за производство на електрическа енергия (ФЕЦ) изградена върху покрива на съществуваща сграда в ПИ 63668.151.716, ул. „Цар Борис I“ № 8, с. Ряхово, осигуряваща електроенергия за собствени нужди, по реда и условията на чл.25а от ЗЕВИ. Имотът е захранен с електроенергия от разпределителната мрежа на „Електроразпределение Север“ АД. Обектът е шеста категория съгласно чл.147, ал.(1) от ЗУТ и чл.13 , ал.2 от Наредба № 1 за номенклатурата на видовете строежи. Фотоволтаичната инсталация ще се изгради върху покрива на съществуваща сграда физкултурен салон на ОУ “Св.св Кирил и Методий“ върху метална двускатна конструкция (изток-запад) под наклон от около 10˚ на плосък покрив.
Съгласно чл. 26 /2/ от ЗЕВИ ще използва произвежданата електрическа енергия за собствено потребление. ФЕЦ няма да отдава излишната ел. енергия към електроразпределителната мрежа.
Заявената максимално генерирана мощност е 70 кW. Точката на присъединяване на ФВЦ е от главното разпределително табло /табло ниско напрежение ТНН/ на сградата.

            - По обособена позиция № 3 обектът на СМР е изграждане на фотоволтаична инсталация за производство на електрическа енергия (ФЕЦ) изградена върху покривите на съществуващи сгради в VIII-152, кв.55  ул. „България“ № 15, гр. Сливо поле, осигуряваща електроенергия за собствени нужди, по реда и условията на чл.25а от ЗЕВИ. Имотът е захранен с електроенергия от разпределителната мрежа на „Електроразпределение Север“ АД. Обектът е шеста категория съгласно чл.147, ал.(1) от ЗУТ и чл.13 , ал.2 от Наредба № 1 за номенклатурата на видовете строежи. Фотоволтаичната инсталация ще се изгради върху покрива на съществуващи сгради на СОУ “Св. Паисий Хилендарски“ върху метална двускатна конструкция (изток-запад) под наклон от около 10˚ на плосък покрив и посредством скоби закрепени за дървената конструкция на скатния покрив.
Съгласно чл. 26 /2/ от ЗЕВИ ще използва произвежданата електрическа енергия за собствено потребление. ФЕЦ няма да отдава излишната ел. енергия към електроразпределителната мрежа.

Заявената максимално генерирана мощност е 60 кW. Точката на присъединяване на ФВЦ е от главното разпределително табло /табло ниско напрежение ТНН/ на сградата.

Важно! Подробно описание на всички предвидени дейности и техния обем се съдържа в приложените към настоящата документация Техническите спецификации и Технически проект – Приложения № 1 и 2.

URL: https://app.eop.bg/today/394053

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД