Публично състезание

Обявлението е в архива.
6113343

Публикувана на: 17.06.2024

Краен срок: 09.07.2024

Прогнозна стойност: 324573.92 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: "БДЖ-ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ" съкратено "БДЖ - ПП" ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01605-2024-0025

Обществената поръчка включва доставка на материали за почистване - препарати, професионален специализиран препарат за отстраняване на „графити“ за ПЖПС и помещения за период от една година, разделена на две обособени позиции, както следва:
- Обособена позиция № 1 - "Доставка на препарати за почистване на подвижен железопътен състав и помещения";
- Обособена позиция № 2 - "Доставка на професионален специализиран препарат за отстраняване на "графити" на ПЖПС".

Доставката - предмет на обществената поръчка следва да се извършва, съгласно "Спецификация за доставка на препарати за почистване на ПЖПС и помещения", "Спецификация за доставка на професионален, специализиран препарат за почистване на "графити" и "Технически изисквания за: Доставка на материали за почистване - препарати и професионален специализиран препарат за отстраняване на "графити" за ПЖПС и помещения за период от една година, делима на 2 обособени позиции".
ОСОБЕНО УСЛОВИЕ:
1. На основание чл.12, ал.1, т. 1 от Закона за обществените поръчки /ЗОП/, настоящата обществена поръчка е предназначена за изпълнение от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, тъй като предметът на поръчката е включен в Списъка на стоките и услугите по чл.12, ал.1, т.1 от ЗОП, които са предназначени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, приет с Решение № 591/18.07.2016 г. на Министерски съвет.
2. Съгласно чл. 12, ал. 7 от ЗОП, оферти в настоящата процедура могат да подават и други заинтересовани лица, извън тези, за които поръчката е запазена. Офертите на тези лица се разглеждат от комисията, назначена от Възложителя, само ако няма допуснати оферти на лицата по  чл. 12, ал. 1 от ЗОП.
3. Участниците, които са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, могат да участват в настоящата обществена поръчка, само ако отговарят на условията на чл. 12, ал. 5 и чл.12, ал.6 от ЗОП и съгласно изискванията на Възложителя от настоящата документация.

URL: https://app.eop.bg/today/373771

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД