Публично състезание

Обявлението е в архива.
6180862

Публикувана на: 09.07.2024

Краен срок: 29.07.2024

Прогнозна стойност: 120000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕТРОПОЛИТЕН ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00423-2024-0022

Обществената поръчка е за доставка след писмена заявка на кабели и проводници, електрически уреди, оборудване и консумативи за нуждите на „Метрополитен“ ЕАД, необходими за поддръжката и нормалното функциониране на електрическите уредби, съоръженията и машините на територията на „Метрополитен" ЕАД (метростанции, метротунели, административни сгради и депа).
Видовете, характеристиките
и количествата на кабели и проводници, електрически уреди, оборудване и консумативи, по обособени позиции, са подробно описани в Техническите спецификации, като количествата са прогнозни за период от 2 години.

Материалите ще се доставят в количества и на адрес, посочени от Възложителя, съобразно неговите нужди, въз основа на подадени писмени заявки.
Възложителят няма задължение да възложи доставки на всички количества и/или видове стоки, описани в Техническите спецификации, но може да възложи и по-голямо количество от някоя стока, ако възникне такава необходимост.
Таг: табло
 

URL: https://app.eop.bg/today/398618

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД