Публично състезание

Обявлението е в архива.
5273526

Публикувана на: 11.10.2023

Краен срок: 31.10.2023

Прогнозна стойност: 81471.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХИСАРЯ

Уникален номер на поръчката: 00188-2023-0024

Предметът на поръчката е: „Снегопочистване и поддържане на общински пътища и  улична мрежа на територията на община Хисаря за  сезон 2023 – 2024г. в 11 (единадесет) обособени позиции, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка”
Предметът на дейностите, включва:
а)  Разчистване на общински пътища и улици от сняг  (снегопочистване)
Зимното снегопочистване се извършва по необходимост, по всяко време на денонощието. За целта се използват подходящи за това високопроходими машини оборудвани с гребла или други приспособления за почистване на сняг. Снегопочистването се извършва до тогава, докато се осигури нормална проходимост по общинските пътища и улици при зимни условия. При извършване на дейностите по снегопочистване следва  да се спазват всички правила за безопасност на  движение по пътищата и  правилата за безопасност на труда.
б) Опесъчаване на пътната настилка. Опесъчаването се извършва при заснежено или заледено платно за движение. Дейностите по опесъчаване  се извършват по необходимост, по всяко време на денонощието. Опесъчаването на конкретен участък от пътната мрежа се извършва само при изрично получено от възложителя нареждане. Опесъчаването се извършва чрез разпръскване на пясък   механизирано или ръчно, като се спазват всички правила за безопасност на движение по пътищата и правилата за безопасност на труда.
в)  Осигуряване на  денонощно дежурство на хора и техника през зимния сезон.  
г) Събиране и подаване на информация за състоянието на пътната мрежа, обект на поръчката през зимния сезон.
Срокът за изпълнение на дейностите по снегопочистване и зимно поддържане на общински пътища и улици на територията на община Хисаря  е от датата на подписване на договора за изпълнение на услугата до 30.04.2024г.
Срокът може да бъде удължен в случай, че климатичните условия след неговото изтичане са неблагоприятни и налагат удължаване действието на договора.
Съобразно метеорологичните условия, изпълнителят следва да бъде на разположение на възложителя и да предоставя услугата незабавно при поискването й от възложителя.
Място на изпълнение:  Общински пътища и улици на територията на община Хисаря, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка.
Подробно описание на дейностите и изискванията към изпълнението се съдържа в техническата спецификация, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/334222

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД