Публично състезание

Обявлението е в архива.
6354701

Публикувана на: 20.09.2024

Краен срок: 10.10.2024

Прогнозна стойност: 150000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЯМБОЛ

Уникален номер на поръчката: 00339-2024-0039

Предметът на поръчката включва разработване на Генерален план за организация на движението в териториалния обхват на гр. Ямбол.
Разработването на ГПОД ще бъде извършено при стриктно спазване изискванията на Наредба №РД-02-20-2 от 24 октомври 2022 г. за Организиране на движението по пътищата, отворени за обществено ползване. Към момента няма разработен частичен или цялостен ГПОД в териториалния обхват на гр. Ямбол.
ГПОД е основен документ за съответното населено място, с който следва да се уреждат редица принципни въпроси като: организация на транзитното движение, маршрутите на редовните линии за обществен транспорт за превоз на пътници (РЛОТПП), посочност и предимства на движението, скоростни режими, схеми на пешеходно и велосипедно движение, режими на престой и паркиране. С него следва да се представят още обобщена схема на пътните знаци и списък с организационни и инженерно-технически мероприятия, с които се оптимизира организацията на движението в населеното място за постигане на безопасни условия за придвижване на всички участници в движението.
Таг: проектиране

URL: https://app.eop.bg/today/428029

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД