Публично състезание

Обявлението е в архива.
6149187

Публикувана на: 02.07.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: 130000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И СПЕШНА МЕДИЦИНА Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00693-2024-0038

Кратко описание / документация
Настоящата документация е за сключване на Договор при условията и изискванията за провеждане на публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Транспорт на диализно болни от домовете им до отделението по хемодиализа в „УМБАЛСМ Н. И. ПИРОГОВ” ЕАД гр. София и връщане обратно, съгласно определен месечен график”.
Възложител на настоящата обществена поръчка е изпълнителният директор на УМБАЛСМ “Н.И. Пирогов“ ЕАД.
Настоящите указания за участие в обществената поръчка са разработени и са част от Документацията за обществена поръчка съгласно чл. 31, ал. 1 и ал. 3 от ЗОП.
Предметът на обществената поръчка се изразява в транспорт на диализно болни от домовете им до отделението по хемодиализа в „УМБАЛСМ Н. И. ПИРОГОВ” ЕАД , гр. София и връщане обратно, съгласно определен месечен график.
Прогнозна стойност на настоящата обществена поръчка за срока ѝ на изпълнение, предвидена от Възложителя е 130 000 лв. /сто и тридесет хиляди/. При изпълнението на договора, Възложителят има право да включва или изключва пациенти от графика и поименния списък, или да ги премества от един адрес на друг, вкл. при смяна на населеното място.
Забележка: Услугата е освободена по смисъла на чл. 39, т. 6 от ЗДДС и за нея не следва да се начислява и внася данък добавена стойност.
ВАЖНО !!! На основание чл. 181, ал. 2 от ЗОП, оценката на техническите и ценовите предложения на участниците ще се извърши преди разглеждане на документите за съответствие с критериите за подбор. Ценовите предложения от офертите на участниците ще бъдат отворени и оповестени след декриптиране на генерирания ключ.
Преди сключване на договора, участникът избран за изпълнител представя гаранция за изпълнение. Гаранцията за изпълнение на договора е в размер на 3% от стойността на договора.

URL: https://app.eop.bg/today/406621

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД