Публично състезание

Обявлението е в архива.
6089994

Публикувана на: 06.06.2024

Краен срок: 04.07.2024

Прогнозна стойност: 721439.10 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПАВЛИКЕНИ

Уникален номер на поръчката: 00039-2024-0023

Строително-монтажни работи за изпълнение на проект „Рехабилитация и модернизация на системите за външно изкуствено осветление на гр. Павликени и гр. Бяла Черква, община Павликени“ включва:
Подобект 1: Външно изкуствено осветление на гр. Павликени;
Подобект 2: Външно изкуствено осветление на гр. Бяла Черква.
Предвижда се: Подмяна на съществуващите улични и паркови осветителни тела с нови енергийно-ефективни светодиодни (LED), монтаж на нови осветителни тела на съществуващи стълбове за осигуряване на необходимата равномерност на осветлението.нови осветители за гр. Павликени - 1373 бр.;нови осветители за гр. Бяла Черква - 454 бр.;
Въвеждане на система за управление на уличното осветление в гр. Павликени и гр. Бяла Черква;Монтаж на осветители, окомплектовани с фотоволтаични панели в гр. Павликени - 4 бр. х 16W.
Допълнителни дейности, свързани с реализирането на гореизброените мерки, вкл.: демонтаж, удължаване на съществуващи паркови стълбове – 370 бр. в гр. Павликени, окабеляване на системата за управление, доставка и монтаж на необходимото оборудване и др.
Подробно описание на спецификацията на материалите и техниката за изпълнение на СМР са отразени в Техническата спецификация и техническия проект.

URL: https://app.eop.bg/today/391695

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД