Публично състезание

Обявлението е в архива.
6215264

Публикувана на: 19.07.2024

Краен срок: 08.08.2024

Прогнозна стойност: 142000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РУДОЗЕМ

Уникален номер на поръчката: 00254-2024-0015

Предмет на обществената поръчка е
 „Доставка на строителни материали и материали, свързани със строителството за нуждите на община Рудозем по обособени позиции“, съгласно обхвата и изискванията на техническите спецификации.

Материалите, предлагани  от доставчика, трябва да  отговарят  на следните  условия:

  • да  бъдат  качествени, с неизтекъл срок  за годност;
  • да отговарят  по количество и качество на БДС или „еквивалентно”;
  • да бъдат придружени със съответните сертификати за качество (ако е приложимо);


Материалите се доставят  до посочено място на територията на община Рудозем по предварително подадени заявки от оторизираното материално отговорното лице (МОЛ).
Максималният срок за изпълнение на заявките  е 72 часа.

 При получаване на заявените стоки от МОЛ следва да се контролира качеството  и количеството им по подадена заявка. При установяване на различие в количеството и качеството на даден продукт, на място следва да се състави протокол за възникналия спор, като спорният продукт  не се приема от МОЛ, а се връща на доставчика.

Забележка: Пълното описание на предмета на обществената поръчка е дадено в Техническите спецификации – Приложение №1 и Приложение №2, представляващи неразделна част от настоящата документация. Посоченото количество на артикулите в Техническите спецификации е приблизително, може да възникне необходимост от доставка на по-голямо количество строителни материали или да не се доставя до размера на посоченото. Доставката се осъществява по предварителна заявка от МОЛ на община Рудозем, с транспорт на Изпълнителя.

URL: https://app.eop.bg/today/411974

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД