Публично състезание

Обявлението е в архива.
6164405

Публикувана на: 03.07.2024

Краен срок: 24.07.2024

Прогнозна стойност: 7191233.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РУСЕ

Уникален номер на поръчката: 00115-2024-0027

Място на изпълнение на поръчката
             Недвижим имот на СУ „Васил Левски“, разположен в УПИ I-Училище, кв. 848, находящ се в кв. „Дружба 1“, ул. „Гео Милев“ №1, гр. Русе.
 Количество и обем на поръчката
  За изпълнението на обекта е бил сключен договор за СМР само за етап 1, който към момента е прекратен. Съставен е акт обр. 10.
Сградата ще е с размери в план 48,30/36,0 метра. Основната носеща конструкция (фундиране, шайби, колони, плочи) е предвидена за изпълнение от монолитен стоманобетон, а покривът двускатен  с 10 % наклон, от стоманена конструкция - ферми на подпорно разстояние 36,0 м, които стъпват върху стоманобетонови колони.
Сградата ще се състои от един надземен етаж с топла връзка към блок Д, частична галерия на фоайе, частичен сутерен 1 /полуподземен/ и частичен сутерен 2 /инсталационнен етаж/.
Новата сграда е проектирана с връзка към сега съществуващата училищна сграда /блок „Д”/ и със самостоятелен подход от към улицата за ползването на съоръженията от външни посетители. В сградата са проектирани две основни съоръжения:
- зала с игрално поле за хандбал и трибуни за 600 места.
- плувен комплекс с учебен плувен басейн, разположен в сутеренното ниво.
В новата сграда ще се помещават:
•             Първи етаж - К +0,00 /+2,00  /1750 м2/  – фоайе със стълбища и асансьори, спортна зала с игрално поле за хандбал със светла височина 7 метра и трибуни за 600 места за сядане за посетители, разположени стъпаловидно от двете страни на игралното поле на отделни сектори с по 100 места, разделени от коридори с ширина 120 см;
•             Топла връзка - К+2,00/+1,00  /16 м2/ -  покрит остъклен коридор, осигуряващ директен достъп от второ ниво на съществуващия блок Д до трибуните на спортната зала на К+2,00.
•             Галерия - К +4,00 /214 м2/  – тоалетни за посетителите на залата и бар-кафе с гледка към игрището.
•             Сутерен 1 /частичен, полуподземен/ К -3,50 / - 5,20 /1440 м2/  - 2 броя съблекални с тоалетни и душове, към спортната зала; плувен комплекс: учебен плувен басейн с размери 12,5/25 метра, отделни  съблекални за момчета и за момичета, тоалетни и душове към тях; фитнес зала със СПА център и битовки – съблекални, тоалетни и душове; лекарски кабинет, помещения за съдии и треньори, складове и инсталационни помещения, обслужващи коридори.
•             Сутерен 2 /частичен инсталационен етаж/  К -7,70/ -7,10 /620 м2/– инсталационен етаж към басейна с помещение за помпи, помещение за химикали, компесанторен резервоар и инсталационен полупроходим колектор, около басейна.
Вертикалната комуникация на сградата е решена посредством две стълбищни клетки, разположени симетрично от двете страни на фоайето, осигуряващи достъп от фоайето на първи етаж К+0,00 до трибуните на К+2,00,  до галерията на К+4,00 и до сутерен 1 на К -3,50.
С проекта е осигурена достъпна среда до всички общодостъпни етажни нива, посредством два пътнически асансьора платформа за инвалидни колички, преодоляваща стълбището в плувния комплекс от К-3,50 до К -5,20.
Застроена площ на обекта  –  1750 + 16 = 1766 м2.
Разгъната застроена площ /нето/  –  4040 м2.
С проекта е предвиден вариант за етапна реализация на обекта, с който се предвижда на втори етап да се изпълнят довършителните работи, инсталациите, обзавеждането и оборудването на следните помещения:
- фитнес залата и СПА центъра с битовките към тях, разположени на ниво Сутерен 1;
- плувният комплекс /плувен басейн и битовки към него, разположени на  ниво Сутерен 1/, както и обслужващите помещения към басейна, разположени на ниво Сутерен 2 – помпено, компенсаторен резервоар, помещение за химикали и инсталационен колектор;
- единият пътнически асансьор.
За обекта са изготвени проекти по части: архитектура, конструкции, Ел. инсталации /включително: Реконструкция съществуващи ел. мрежи; Пожароизвестителна инсталация; Видеонаблюдение, охранителна и интернет инсталация/, ВиК,  ОВК и ЕЕ, газификация, технология басейн, пожарна безопасност, ПБЗ, Геодезия, които са приложени към настоящата поръчка.
                  Подробно описание на видовете и количествата СМР за всеки от етапите се съдържа в документацията за участие в обществената поръчка, конкретно в количествено – стойностните сметки.
 

URL: https://app.eop.bg/today/403963

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД